Chinezii de la Gearbest au pe lângă ofertele lor cu reduceri normale și niște campanii cu discount la oră fixă. Deja pentru astăzi mai prindeți reduceri pe acest link la anumite ore, urmăriți contorul, acum la 18:00, apoi poate la ora 21:00 (ora României) sau la 23:00. Dar campania continuă și în alte zile, detalii mai jos.

reduceri-la-fix

Gearbest este un magazin cu livrare internațională și am văzut unele produse cu livrare gratuită în România. De asemenea, ei oferă garanție și returnează banii dacă produsele nu sunt ok. Există într-adevăr o taxă vamală care trebuie plătită, cum am menționat aici.

Ofertele cu reduceri vin acum pentru că pe 11.11 este Single’s Day, ziua persoanelor singure, adică fără iubit/iubită. Este o sărbătoare din China și în această perioadă oamenii cumpără mai mult, iar magazinele online profită de asta înainte de campania de vânzări de Black Friday. Sunt convins că vor fi reduceri și atunci. Mai ales că și Amazon a dat drumul la reduceri.

În afară de reducerile de astăzi, campania cu reduceri la ore fixe continuă în fiecare zi la anumite ore.

Ofertele sunt pe acest link la ora României: 02:00 am, 04.00 am, 07:00 am și apoi la 21:00 și 23:00, în perioada 7.11 – 15.11 2016. Evident, veți găsi produse cu stoc epuizat pentru că sunt foarte mulți chinezi care comandă.