După cum știm, lansarea Samsung Galaxy S8 a fost amânată pentru luna martie sau aprilie. Pe 26 februarie va fi un eveniment oficial Samsung la Mobile World Congress, eu voi fi acolo, ca de obicei.

Dar evenimentul din 26 februarie nu este „Unpacked”. Momentele lansării Galaxy S8 și Note 8 sunt marcate cu sigla Unpacked. Ce vom vedea la Barcelona? Probabil Galaxy Tab nou și este posibil să vedem noi concepte Samsung, cum ar fi telefonul flexibil despre care se vorbea. Nu e sigur, sunt zvonuri neconfirmate. Doritorii vor putea urmări evenimentul de la Barcelona pe pagina mea de Facebook. Tot acolo o să vedeți informații de la evenimentele zilei, poze și detalii privind terminalele lansate oficial.

Zvonuri recente spun că la Barcelona, la final de eveniment, va fi anunțată data lansării Galaxy S8. Declarația a fost făcută de un oficial Samsung, la fel ca și anunțul că S8 nu va fi dezvăluit la Barcelona. Restul de zvonuri dau ca sigură lansarea pe 29 martie. Alte informații vorbesc despre un eveniment Samsung din aprilie, de la New York. Practic, nu știm. Dar probabil pe 26 februarie vom avea mai multe informații. Sau dacă nu, promit că am să ridic eu întrebarea asta.

ads

Există șansele să vedem la Barcelona noul Galaxy X1, chiar dacă nu există informații oficiale. Am observat o continuitate a zvonurilor, se anunța anul trecut că va fi un telefon flexibil, apoi la început de an sursele respective au confirmat iar informația. Sunt unele analize care spun că marii producători vor lansa în 2017 telefoane flexibile, că tehnologia a evoluat. Pentru Samsung ar fi o declarație mai puternică decât lansarea unei tablete pe o piață care s-a contractat constant și nimeni nu mai vrea tablete. Un telefon flexibil ar fi perfect pentru a atrage iar atenția pasionaților de tehnologie și ar fi un vehicol de marketing pentru Galaxy S8. Vor și spune că mai e doar un pic de așteptat, ceva de gen. Pentru a testa bateriile să nu mai explodeze.