Galaxy Flex Note ar putea fi surpriza de vară a Samsung. Lansarea din august nu mai surprinde pe nimeni, este clar că au pregătit Flip 4 și Fold 4. Iar sud-coreenii au nevoie de ceva interesant după ce au abandonat iubita serie Galaxy Note. Acuma e clar că acel concept Flex Note de la CES 2022 nu cred că este relevant. Mai degrabă va fi pliabilul cu trei ecrane în formă de N. Să vă zic de unde pleacă speculațiile.

Galaxy Flex Note

Următoarea generație de pliabile constă din trei dispozitive, cu trei nume de cod: B4, Q4 și N4. Deja experții au subliniat faptul că B4 este Z Flip 4. B vine de la „Bloom” este un nume de cod cunoscut deja. De asemenea, utilizarea numelui Q4 pentru al Fold4 nu este o surpriză. Z Fold 3 a fost numit Q3, anul trecut. Dar de la ce vine N4?

Cifra 4 indică faptul că se încadrează în lista „pliabilelor din a patra generație”. Dar litera N este nouă aici. Poate fi primul phablet extensibil (rulabil) de la Samsung. Dar ar putea fi și primul pliabil cu trei ecrane, ca în poza de mai sus. În orice caz, acest lucru nu reiese încă din informațiile care au ajuns la noi. Totuși, am văzut recent acest tip de concepte pe propriul site web al Samsung.

Cu toate acestea, dezvoltarea lui N4 ar putea indica și o lansare ulterioară. Sau menținerea lui ca prototip pentru testare. Așa cum se întâmplă adesea cu aceste produse, prima versiune poate fi o ediție limitată. Acest lucru s-a întâmplat și cu dispozitive precum Galaxy Round, Galaxy Note Edge și, în cele din urmă, primul Galaxy Fold. Atunci Fold a fost re-lansat într-o ediție mai populară, unde au rezolvat principalele probleme.

Spre deosebire de telefoane, Flex Note de la CES se desfășura ca un panou OLED cu diagonala de 17.3 inch. El se putea plia formând o structură asemănătoare unui laptop de 13 inch. Un model similar a fost lansat de Asus.

Eu aș aprecia mai mult dispozitivul cu trei ecrane. Sau poate Flex Slidable.

Via: Galaxy Club