Dezvoltatorul independent de jocuri Devious Technologies, în parteneriat cu Carbon Incubator, au anunțat lansarea Marble Land, un joc puzzle bazat pe principii ale fizicii. Jocul este disponibil pe Steam pentru Oculus Rift și HTC Vive, în timp ce o versiune pentru Gear VR urmează să fie disponibilă în magazinele digitale la finalul acestei luni.În Marble Land, jucătorii intră într-o lume necunoscută în care pot controla gadget-uri grandioase, care amintesc de dispozitivele concepute de Rube Goldberg, pentru a ghida bila de marmură albastră către punctul final al nivelului. Marble Land a preluat un concept old school – jocul cu bile de marmură – căruia i-a dat un aer fresh grație tehnologiei de vârf și design-ului ingenios, a explicat George Tudor, directorul executiv al Devious Technologies.

În Marble Land, jucătorii se confruntă cu 45 de niveluri în care puzzle-urile devin din ce în ce mai complicate și complexe. Scopul este să eliberezi calea pentru ca bila de marmură albastră să poată ajunge la ținta de culoare verde. Jucătorii interacționează mai degrabă cu mediul înconjurător decât cu bila de marmură, manipulând diverse structuri prin diferite mișcări (schimbă direcția bilei de marmură, o teleportează, etc.) care modelează drumul bilei prin fiecare ajustare. Jucătorii pot folosi un număr infinit de bile în încercarea de a descoperi configurația corectă a puzzle-urilor prin care vor duce bila în punctul final.

Lansarea Marble Land pe PSVR și Google Daydream este planificată să aibă loc la începutul anului viitor.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!