Apple Vision Pro

Casca Apple Vision Pro vine fără Netflix, Youtube sau Spotify

După cum ați aflat probabil deja de la știri, Apple accelerează procesul de lansare a căștii VR Vision Pro. Vor să ajungă în magazinele din toată lumea înainte de WWDC. Dar cu ocazia primelor articole review ies la iveală niște vești proaste. Multe aplicații nu vor merge normal.

Apple pregătește lansarea de ochelari AR/VR Vision Pro

Apple lansează un produs nou, Vision Pro, ceea ce înseamnă că probabil toți rivalii vor urma curând cu produse similare. Este vorba despre o pereche de ochelari care incorporează realitatea virtuală și cea augmentată, scrie Risco.ro. Ședința a fost una privată, iar participanții au putut testa noul gadget. Update: Apple a lansat ochelarii Vision Pro.
operatie chirurgicala Hololens 2

Tehnologia HoloLens 2 în sala de operații

Tehnologia HoloLens 2 poate fi folosită cu succes în sala de operații. Pentru a arăta modalitățile prin care realitatea mixtă poate transforma sectorul medical, Microsoft a reunit 15 chirurgi în cadrul unui eveniment global de 24 de ore.

CES 2020: ochelari VR de la Panasonic

Panasonic a anunțat realizarea primilor ochelari pentru realitate virtuală (VR) ultra high definition(UHD) capabili de redare High Dynamic Range (HDR) într-o formă perfect adaptată, astfel încât utilizatorii să se simtă la fel de confortabil ca atunci când poartă ochelari obișnuiți.

HTC Vive Cosmos s-a lansat oficial în România

HTC Vive Cosmos, cel mai recent sistem de realitate virtuală (VR) pentru PC, a fost lansat oficial în România. Creat pentru a oferi un nou nivel de ușurință în utilizare Cosmos poate fi achiziționat de la magazinele online la prețuri începând de la 3.949 lei.
htc vive headsets

CES 2019: noutăți pentru HTC Vive

HTC Vive, pionier în realitatea virtuală (VR), a anunțat la CES 2019 noi oferte de hardware, software și conținut care redefinesc experiența oferită. Vorbim despre Vive Pro Eye – un nou headset cu tehnologie integrată de urmărire a ochilor, VivePORT – magazinul global de aplicații HTC pentru conținut VR și un kit pentru dezvoltatori.

Jocul VR puzzle Marble Land a fost lansat pe Steam

Dezvoltatorul independent de jocuri Devious Technologies, în parteneriat cu Carbon Incubator, au anunțat lansarea Marble Land, un joc puzzle bazat pe principii ale fizicii. Jocul este disponibil pe Steam pentru Oculus Rift și HTC Vive, în timp ce o versiune pentru Gear VR urmează să fie disponibilă în magazinele digitale la finalul acestei luni.
Oranve VR 2

Orange VR2: cască ieftină pentru realitatea virtuală

Operatorul lansează în exclusivitate o nouă versiune a ochelarilor de realitate virtuală, Orange VR2. De acum, clienţii Orange se pot bucura de o experienţă mult mai captivantă, confort sporit şi un design îmbunătăţit pentru conținutul digital preferat.
VR Cinema Veranda mall-

Cum a fost la VR Cinema în Veranda Mall

Am fost ieri la VR Cinema în Veranda Mall, da există cineva care a crezut că oamenii vor merge la Mall ca să vadă conținut VR. Deocamdată se poate testa gratuit, dar pe viitor vor aduce conținut mai bun, se tot anunță filme VR și ei vor să fie primii care fac asta.

Catan VR se lansează în toamnă

Celebrul joc boardgame Catan, apreciat de multă lume din România, se lansează în versiune VR pentru Oculus Rift și Samsung VR, pînă la finalul acestui an, conform dezvoltatorului. Jocul are cam 25 de ani și producătorul său spune că nu s-a așteptat niciodată la atâta succes.

Am testat PlayStation VR: merită investiția

Am avut ocazia să testez PlayStation VR la BLP13, iar impresiile sunt pozitive. Experiența nu este chiar atât de interactivă ca în cazul HTC Vive sau a jocurilor de pe Xbox cu Kinect, dar este în mod clar peste Oculus Rift sau Gear VR.

Stații de lucru Lenovo ThinkPad, pregătite pentru VR

Lenovo va prezenta oficial trei noi stații de lucru mobile, ThinkPad P51, P51s precum și ThinkPad P71 pregătit pentru realitatea virtuală (VR). Toate stațiile de lucru sunt realizate pentru portabilitate și rezistență, dar în același timp au performanțe bune.