Lenovo Moto Z3 este următoarea generație de telefon modular care continuă seria Moto Z, Moto Z2, cu variantele Play sau Force. Modelul Moto Z3 nou va veni spre vară, dar la CES 2018 am văzut oficial două noi Moto Mods.

Ce știm despre Moto Z3

La ora actuală știm sigur că Moto Z3 Force va fi flagship pentru Lenovo în 2018, va avea cel mai bun procesor de anul acesta, Snapdragon 845, dar va fi compatibil cu toate accesoriile Moto Mods. Moto Z3 Play va fi modelul mid-range, model mai accesibil care este compatibil cu Moto Mods. Oficialii companiei au confirmat atât lansarea Moto Z3, cât și faptul că va fi compatibil cu accesoriile. Moto Z va avea trei generații compativile cu Mods. Din păcate, restul informațiilor sunt pure speculații.

Probabil lansarea este în mai/iunie 2018, perioadă în care vom afla mai multe detalii. Nu cred că se grăbesc cu lansarea mai tare de atât.

Noile Moto Mods 2018

Lenovo a prezentat la CES 2018 o mulțime de laptopuri noi, dar și două Moto Mods complet noi. Unul dintre ele este super-interesant, respectiv Livermorium Slider Keyboard – o tastatură care se atașează magnetic și permite scrierea de mesaje text mai complete. Tastatura are un preț de 99 de dolari. Al doilea este din zona de sănătate, respectiv Pulse OX, care ia temperatura și analizează tensiunea (sistolică și diastolică). Prețul acestui accesoriu este destul de mare, 395 de dolari, dar cred că pentru utilizatorii care au probleme reale de sănătate poate fi o aplicație extrem de utilă. De văzut însă cât de corecte sunt datele raportate.

Eu personal mi-aș lua Moto Mod-ul Hasselblatt pentru poze (cel cu zoom optic 10x), dar și una din bateriile externe, pentru că stau mai bine cele magnetice decât bateriile extene pe care le conectezi cu fir.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!