Am o știre pe surse care nu este încă verificată oficial. Cel mai tare laptop de gaming, Acer Predator 21x va fi mâine listat la preț de Black Friday într-unul din magazinele online cunoscute.

Acer Predator 21x este un gigant și conține tehnologii destule să-l putem numi dektop. Totuși, este portabil, poate fi folosit pe drum. Eram impresionat de la prezentarea văzută la IFA Berlin, dar acum am avut ocazia să folosesc laptopul direct la mine pe birou, iar asta îți schimbă deseori perspectiva. Procesorul este Core i7-7820HK, din generația Kaby Lake, este un procesor mobil care poate fi însă overclockat. Spre deosebire de alte laptopuri, Predator 21x suportă și două surse de curent pentru a facilita oveclocking-ul. Procesorul este quad-core la 2.9GHz și ajunge la 3.9GHz la nevoie. Laptopul are două plăci grafice Nvidia GTX 1080 în SLI, iar acest lucru asigură performanța și pentru cele mai noi jocuri video. Vine cu 64GB de RAM, cu SSD de 480Gb pentru sistemul de operare și HDD de 1TB pentru jocuri.

Acer Predator 21x este un laptop neobișnuit de gaming, mai mare decât orice alt produs de pe piață. Este o demonstrație tehnologică legată de dimensini și putere. Este singurul laptop cu ecran de 21 de inch curbat și printre puținele care suportă două plăci video de top legate în SLI. Pentru pasionații de jocuri video care au bani va fi probabil o încântare. La mine a ajuns cu monstrul de troller împreună cu care depășea 30 de kilograme. Dar măcar putea fi tras pe roți, ceea ce a făcut transportul mai lejer. Plus că trollerul fiind rezistent la șocuri nu trebuia să te stresezi că vei lovi laptopul cumva.

Prețul Acer Predator 21x era de vreo 50.000 de lei la lansarea oficială din România. Sursa spune că prețul va fi tăiat masiv de Black Friday 2017. Magazinul s-ar putea să fie ăsta.