Utilizatorii Asus ZenFone 5Z se vor putea bucura de cea mai nouă experiență Android, incluzând protecția îmbunătățită a confidențialității și moduri noi de interacțiune. Asus și Google I/O au anunțat că telefonul inteligent ZenFone 5Z (ZS620KL) va lua parte la programul Android Q Beta.

Acesta este primul model din gama AsusZenFone care participă într-un program Android Beta. Asusurmărește constant să îmbunătățească experiența ZenFone, această colaborare cu Google fiind un pas în această direcție. Android Q Beta va aduce câteva noutăți și funcții interesante, incluzând o protecție mai strictă a confidențialității utilizatorilor, noi moduri de a interacționa pentru utilizatori, extensiile Vulkan și multe altele.

Utilizatorii pot vizita site-ul special pentru a descărca noul software și pentru a afla mai multe despre Android Q Beta și funcțiile sale, cât și despre condițiile și aspectele participării la programul de testare. Asus încurajează dezvoltatorii să se alăture programului de testare și apreciază feedback-ul utilizatorilor pentru a îmbunătăți împreună experiența de utilizare.

Viitorul model ZenFone va fi, de asemenea, pe lista de priorități pentru actualizarea la Android Q. Mai multe informații vor fi anunțate în curând. O să fiu săptămâna viitoare la Valencia la lansarea Asus Zenfone 6.

Anul trecut, am fost când s-a lansat oficial familia Zenfone 5, a cincea generație smartphone cu Android. Anul trecut au lansat trei modele, Zenfone 5Z cu Qualcomm Snapdragon 845, Zenfone 5 cu procesor Snapdragon 660 și Asus Zenfone 5 Lite, cu Snapdragon 636 și 436.

Nu am avut anul trecut ocazia să testez și Asus Zenfone 5z, dar terminalul a fost foarte bine primit, un flagship adevărat și cu preț foarte bun. Procesorul puternic, ecranul bun și camera foto bună au constituit principalele atuuri. Sunt convins că fanii brandului care nu au așteptat ROG Phone au apelat la Zenfone 5z. Iar faptul că va fi actualizat la Android 10 Q este o veste foarte bună.

Abia aștept să văd noile modele.