Au apărut și detaliile tehnice HTC U12+, după ce s-a aflat despre lansarea oficială. Modelul de top al taiwanezilor arată bine și să sperăm că va avea și un preț foarte bun.
Update 1: review HTC Desire 12+
Update 2: HTC Exodus 1 smartphone blockchain

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Sursa foto.

Cei de la Tiger Mobiles prezintă ceea ce pare să fie o prezentare oficială a modelului, care confirmă parțial ceea ce știam mai devreme. Pe lângă procesorul Qualcomm Snapdragon 845, modelul de top HTC are 6GB de RAM, 128GB de stocare internă, camere foto duale și pe față și pe spate și un display cu detalii moderne, probabil un ușor redesign.

Ecranul are diagonala de 5.99 inch, cu formatul apropiat de Samsung (2960×1440 pixeli pare să fie 18.5/9 – sau au ecran cu moț, mai vedem). Din poze și din zvonuri nu se zice nimic că ar avea notch precum iPhone X, totuși, nimeni nu comentează acest format ciudat. Ori au luat display de la Samsung, dar în prezentarea găsită pare să fie LCD, nu Super AMOLED.

Camera foto de pe spate are 12 megapixeli + 16 megapixeli, sunt curios dacă vor aduce și soft pe măsura acestor lentile sau fac doar zoom optic și atât. Sau eventual efectul de blur pe fundal atât de căutat, pentru portrete reușite. Camera foto frontală este și ea duală, este al doilea telefon de anul ăsta care aduce dual-camera pe față, sunt doi senzori de 8 megapixeli fiecare. Să vedem de asemenea ce funcții speciale vor fi.

Bateria integrată este destul de mare, 3.420 de miliamperi, totuși, există competitori cu bateria mai mare, cel puțin cei de la Huawei reușesc să pună o baterie mult mai mare într-un corp mai subțire.

Cam astea sunt detaliile tehnice, probabil lansarea va fi spre finalul acestei luni sau la început de mai. Rămâne întrebarea dacă avem și aici ecran cu moț sau nu. Cel puțin la LG G7, care se lansează pe 2 mai, știm deja că va avea ecran cu moț. Nu știu sigur dacă asta va prinde sau nu, LG pare al treilea mare jucător care concurează Apple cu această idee, după Huawei și Asus. Deja chinezii vând multe modele cu notch, dar acest breton nu este nici util, nici plăcut la vedere. Pînă acum marile branduri stăteau deoparte, dar este posibil să vedem și la HTC o variantă de breton pentru ecran.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!