Se pare că Utok Dorel a avut succes… Avem de azi Evolio Ranger, un telefon ieftin, dar rezistent, pentru cei neîndemânatici 🙂
Arată mai bine decât competitorul menționat, dar personal v-aș recomanda telefoanele Cat mai degrabă.

 

Evolio Ranger
Evolio Ranger

Evolio Ranger

Telefonul este rezistent la şocuri mecanice, praf şi umezeală. Are carcasa cauciucată, aproape ermetică, respectă standardele de protecție IP56.

Evolio Ranger funcţionează însă în reţele de telefonie de tip 2G (Orange, Telekom, Vodafone) accesul la Internet fiind asigurat prin tehnologia GPRS. Telefonul dispune de un acumulator de 1200 mAh ce asigură o autonomie de funcţionare de până la cinci zile şi un slot pentru card de memorie care suportă micro SD de până la 16 GB. Totodată, telefonul beneficiază de facilităţi de bază precum cameră foto, Radio FM, lanternă şi conexiune Bluetooth.
Ranger este disponibil în 2 variante de culoare, dual SIM verde şi single SIM galben.
Preţul recomandat de vânzare este 199 de lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!