Google va lansa modelele Pixel 2 și Pixel 2 XL pe 4 octombrie în cadrul unui eveniment, conform Evleaks. Telefoanele Google sunt produse de doi parteneri, se pare că va fi unul HTC și unul LG. Spre deosebire de anul trecut când ambele erau HTC. Deocamdată însă nu este confirmată oficial această lansare și nu este vreun eveniment Google programat atunci.

Deja știm cum arată Google Pixel 2 XL, dar și detaliile tehnice Pixel 2. Știm că Pixel 2 va încorpora tehnologia Edge Sense, prin atingerea marginilor veți putea face diverse comenzi, iar Pixel 2 XL va încorpora tehnologia foto de la LG G6, una dintre cele mai bune la ora actuală.

Testele de performanță în care apare Google Pixel 2 arată un ecran de 5.6 inch, cu rezoluția 2K (2560×1312 pixeli), ceea ce sugerează un format similar cu LG G6 sau S8, de genul 18:9 sau 18.5:9, genul de display nou, cu marginile subțiri. Probabil modelul testat a fost Google Pixel XL 2, iar varianta cu ecran mai mic, de 5.1 sau 5.2 inch nu trebuie scoasă din calcul.

Se pare că doarSnapdragon 835. Citește totul despre Pixel 2 și Pixel 2 XL ->>

Au apărut deja zvonuri că Qualcomm va actualiza Snapdragon 835 și va lansa pe final de an Snapdragon 836, o variantă cu un pic mai multă performanță, cum a fost 821 lansat după 820. Acest procesor va fi lansat la IFA Berlin, conform informațiilor pe surse. Iar Google Pixel 2 va aduce acest nou procesor, cu 4 sau 6GB de RAM, stocare de 64 / 128 GB, dar și Android 8.0 Oreo.

Qualcomm Snapdragon 836 are doar frecvențe mai ridicate pentru nucleele procesorului și pentru GPU, cu o mică îmbunătățire a consumului energetic, conform zvonurilor. Cum se lansează oficial, am să vă scriu despre el. Android 8.0 Oreo are și el niște îmbunătățiri, de viteză și taie activiatea în background a aplicațiilor, pentru a reduce consumul de energie de la baterie.

Google Pixel 2 se pare că va elimina mufa de căști 3.5 mm jack, o modă lansată de iPhone. Are Bluetooth și probabil căștile din pachet vin cu adaptor de USB 3.1 Type C. HTC a declarat că acest sistem permite o calitate audio mai bună. LG G6 avea mufă audio, vedem cum va fi la XL.

Din păcate nu sunt zvonuri foarte pozitive privind disponibilitatea acestui telefon. Se pare că tot în afară va trebui comandat, fie pe Amazon, fie pe alte magazine online internaționale.

Via