Google Pixel 2 XL este modelul mai mare al smartphone-ului. Puteți citi despre Pixel 2 aici, iar despre toate lansările de la evenimentul Google aici.

google pixel 2 xl

Detalii tehnice

Specificatie / ModelGoogle Pixel 2 XL
Display:6 inch , QHD+, 18:9
Procesor:Qualcomm Snapdragon 835
RAM:4 GB
GPU:Adreno 540
Stocare:64 / 128 GB
Card memorie:Nu
Camera foto:12.2 megapixeli, f/1.8
Camera selfie:8 megapixeli, f/2.4
Baterie:3.520 mAh
Preț:849 / 949 dolari în US

Google Pixel 2 XL are ecranul de 6 inch, cu rezoluție QHD, P-OLED cu format 18:9, ca la LV V30, exact cum vă spuneam. Deocamdată știm că vine cu Android 8.0 Oreo curat. Camera foto a luat scorul de 98 pe DXOMark și bate iar iPhone 8 și Note 8. Camera foto este de 12 megapixeli cu f/1.8 și face din nou serii de poze pe care le combină pentru cea mai bună calitate, fără timp de așteptare sau lag. Noul autofocus și stabilizarea optică permit realizarea de imagini foarte clare. Include și modul portret despre care vorbeau cei de la Apple.

Stabilizarea este activă și pentru filmare, iar pozele și clipurile se încarcă în Cloud, ai tot spațiul de care ai nevoie pe telefon. Au prezentat de asemenea o aplicație care îți face transferul de pe iPhone pe Google Pixel 2 XL în 10 minute, ca să nu îți bați capul. Vor să încurajeze oamenii să schimbe de la iPhone la telefonul Google.

Este primul telefon care aduce Google Lens, aplicație care recunoaște ce este în poze și poate face diverse acțiuni. De exemplu faci poză la parola de router de pe spatele lui și se conectează automat la acea rețea WiFi. Recunoaște ce este și introduce parola automat. Și multe alte utilizări similare.

Plecăm de la ideea că Pixel 2 XL are Snapdragon 835 și 4GB de RAM, pentru că nu au menționat detaliile astea tehnice. Ecranul este protejat cu Gorilla Glass 5.

Prețul Google Pixel 2 XL începe de la $849, mult mai scump decât modelul compact. Tot 64GB stocare pentru versiunea de bază. Primii clienți care cumpără telefoanele Google Pixel 2 vor primi gratuit și Google Home Mini, versiunea mai mică a boxei cu asistent digital.

Am să actualizez cu detalii tehnice, pe măsură ce se confirmă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!