Update: Google Ultra Pixel s-a dovedit un hoax șli nu un nou smartphone lansat împreună cu Pixel 2 și XL 2. La evenimentul oficial Google s-au făcut glume pe tema Ultra Pixel. Modelul preia toate elementele pe care le-am văzut la iPhone X, ecranul cu margini subțiri, noi metode de deblocare, lipsa butoanelor clasice frontale. Practic, zvonul este destul de credibil din punctul meu de vedere.Informațiile nu s-au confirmat

Imaginea nu este prea clară, de aceea am pus filmul. Găsiți acolo mai multe detalii și da, pare o informație făcută publică de un angajat Google. Nu este clar dacă vor lansa acest telefon anul acesta, dar toată lumea are acum alte așteptări de la evenimentul din 4 octombrie.

Pe de altă parte, zvonul legat de Google Ultra Pixel ar lămuri mult mai clar de ce Google a decis să preia echipa de ingineri Pixel de la HTC, de ce s-a decis să facă propriul hardware. E clar că Google va concura de-acum mult mai direct cu Apple. De-asta zvonul mi-a atras atenția imediat, chiar cred că Google ar pierde – cel puțin la capitolul imagine. Așa, dacă vine prin surprindere cu un model concurent cu iPhone X, nu mai lasă celor de la Apple niciun avans.

Evident, va depinde și de realizarea telefonului și de cum arată, de dotările hardware, dar și prețul final va conta foarte mult. Din păcate Google a demonstrat că vrea să concureze Apple cu orice preț lansând un Chromebook premium care costă cât Macbook. Acum pot să pariez că vor lansa anul acesta și Ultra Pixel la preț de 1000 de euro, doar că să fie la nivelul Apple.

Oricum, mai sunt doar câteva zile pînă la evenimentul Google și este normal să apară zvonuri. Unele dintre ele se vor dovedi pe 4 octombrie doar simple zvonuri. Pe de altă parte, toate zvonurile despre iPhone X s-au confirmat, așa că există toate șansele să vedem și Google Ultra Pixel.

Ce credeți, se încinge concurența pe segmentul ultra-premium? Sau oamenii vor alege Note 8 și iPhone X în defavoarea Ultra Pixel?

Sursa: PhoneArena.