Honor a dezvăluit la CES 2019 cel mai recent smartphone vârf de gamă, Honor View 20, care aduce funcții noi, incluzând o cameră foto principală cu senzor de 48 de megapixeli, cu mod AI Ultra Clarity și cameră TOF 3D, afișare all-view și cipset de înaltă performanță, așteptate de cei mai pretențioși consumatori.

Honor View 20

Honor View 20

Honor a înregistrat o creștere explozivă de la înființarea sa. În 2017 a devenit primul e-brand de smartphone-uri din China, extinzându-și amprenta la nivel mondial. Vânzările sale internaționale au crescut semnificativ în ultimul an. Începând cu 7 ianuarie 2019, numărul fanilor Honor a depășit 1 milion pe piața din afara Chinei. Cu o nouă campanie de branding pentru noul an, Honor creează o conexiune între tinerii din întreaga lume și oferă o comunitate echilibrată și energică, în care tinerii sunt încurajați să împărtășească idei și să-și urmeze visele. Până în prezent, s-au înființat 20 de Cluburi Honor și au fost organizate 50 de evenimente pentru fani pe piețele de peste ocean, 10 milioane de persoane au vizitat Clubul Honor și au fost generate peste 650.000 de mesaje interactive.

Honor View 20 reprezintă cel mai nou produs, un adevărat vârf de gamă, aducând performanțe tehnice de top și trecând la un nivel superior în materie de design și stil. Smartphone-ul de ultimă generație este dotat cu prima cameră foto de 48 de megapixeli din lume. Camera este susținută de inteligența artificială (AI) și realizează imagini detaliate. Noul mod AI Ultra Clarity poate combina mai multe imagini de 48MP într-o singură fotografie de 48MP, creând o fotografie cu rezoluție Super 48MP, de o claritate excepțională.

Honor View 20 vine și cu o cameră secundară 3D avansată, care poate scana și recunoaște obiecte din lumea reală. Algoritmul de modelare AI și 3D permite o serie de aplicații utile și interesante, de la subțierea corpului în fotografii și videoclipuri, la redarea jocurilor cu senzori de mișcare și calcularea caloriilor în alimente.

Honor View 20 este primul model echipat cu procesor Kirin 980 AI cu NPU dual, tehnologie GPU Turbo 2.0, care îmbunătățește performanțele grafice și o baterie de 4.000 mAh cu SuperCharge. Kirin 980 aduce o îmbunătățire de 75% a vitezei în performanța single core față de generația anterioară. Kirin 980 include și GPU Mali-G76, îmbunătățind performanța cu 46%. Performanța Honor View 20 a crescut semnificativ, reducând în același timp consumul de energie cu 58% și aducând un progres revoluționar în experiența utilizatorului. Având în vedere cererea ridicată de energie care vine cu Honor View 20, inginerii Honor au dezvoltat tehnologia inovatoare The NINE Liquid Cooling, un sistem de răcire extrem de eficient pe bază de lichid, care poate disipa mai eficient căldura pentru o performanță mai bună.

Smartphone-ul de ultimă generație este dotat cu o cameră frontală de 25 de megapixeli integrată în ecran. Afișajul inovator all-view oferă o experiență de vizionare fără decupaj și un raport uluitor ecran-corp de 91,8%. Honor View 20 a adoptat o tehnică specială care îi permite luminii să ajungă în mod fluid la camera frontală. Inginerii Honor utilizează un design avansat cu suport tampon pentru a plasa cu precizie camera frontală sub orificiul transparent extrem de mic, de 4,5 mm, de pe ecran. Pentru a împiedica lumina emisă de ecran să pătrundă în camera foto, a fost utilizat un material adeziv patentat, oferind cele mai bune fotografii posibile realizate de un smartphone.

Din perspectiva designului, Honor View 20 este primul smartphone care utilizează tehnologia nanolitografică avansată pentru a dezvolta o nano-textură invizibilă pe corpul telefonului. Cea de-a patra generație de înveliș nano-vid și textura aurora invizibilă creează un gradient de culoare viu și dinamic în formă de V, cu un efect strălucitor, revoluționând smartphone-urile în materie de dimensiune și stil.

La CES, Honor a anunțat și noua culoare Phantom blue pentru Honor 8X, cu un corp din sticlă dublă cu textură aurora 2,5D, cu efect de plasă, oferind un aspect elegant și fin. De la lansarea sa în luna septembrie a anului trecut, s-au vândut peste 6 milioane de unități Honor 8X la nivel global. În ansamblu, Seria X a vândut peste 50 de milioane de unități la nivel mondial.