HTC One m9 a fost prezentat deja, deși neoficial, dar în toate detaliile pe care le consider adevărate. Cred că este genul de lansare „pe surse” care așteaptă de fapt să vadă feedback-ul din piață. Arată foarte bine, are funcții interesante, dotări foarte bune. Dar nu știu dacă este suficient pentru a fi un hit.
UPDATE: părerea mea despre HTC One M9 >>>

HTC One m9
HTC One m9

V-am scris despre HTC One m9, iar acum aproximativ toate detaliile tehnice sunt confirmate. Arată aproximativ identic cu cel de anul trecut, HTC One m8 mi s-a părut bun, dar a fost clar mai urât decât One M7, iar ecranul era slab comparat cu modelele de top ale competiției. One m8 avea camera Ultrapixel de la One m7, o decizie care a dăunat vânzărilor acestei serii. Acum au schimbat.

HTC Obe m9 va avea camera foto Ultrapixel de 4 megapixeli pe față, pentru poze selfie. Pe spate va avea o cameră foto cu senzor de 20 de megapixeli.

ads

Procesorul este Snapdragon 810 la 2 GHz, 3 GB de RAM, 32GB de stocare internă și slot de carduri de microSD. Android 5.0 Lollipop, iar prețul pentru Europa pare să fie 749 euro.

Ecranul rămâne de 5 inch Full HD. Parcă arată mai bine versiunea pe negru:

onem9b2.0