HTC One m9 a fost prezentat deja, deși neoficial, dar în toate detaliile pe care le consider adevărate. Cred că este genul de lansare “pe surse” care așteaptă de fapt să vadă feedback-ul din piață. Arată foarte bine, are funcții interesante, dotări foarte bune. Dar nu știu dacă este suficient pentru a fi un hit.
UPDATE: părerea mea despre HTC One M9 >>>

HTC One m9
HTC One m9

V-am scris despre HTC One m9, iar acum aproximativ toate detaliile tehnice sunt confirmate. Arată aproximativ identic cu cel de anul trecut, HTC One m8 mi s-a părut bun, dar a fost clar mai urât decât One M7, iar ecranul era slab comparat cu modelele de top ale competiției. One m8 avea camera Ultrapixel de la One m7, o decizie care a dăunat vânzărilor acestei serii. Acum au schimbat.

HTC Obe m9 va avea camera foto Ultrapixel de 4 megapixeli pe față, pentru poze selfie. Pe spate va avea o cameră foto cu senzor de 20 de megapixeli.

Procesorul este Snapdragon 810 la 2 GHz, 3 GB de RAM, 32GB de stocare internă și slot de carduri de microSD. Android 5.0 Lollipop, iar prețul pentru Europa pare să fie 749 euro.

Ecranul rămâne de 5 inch Full HD. Parcă arată mai bine versiunea pe negru:

onem9b2.0

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!