iPhone 7 Plus apare în câteva imagini noi și are și camera foto dublă pe spate. Scriam ieri despre iPhone 7 că nu are camera duală, iar oamenii mi-au reamintit că zvonul ăsta este legat de iPhone 7 Plus.

iPhone-7-PLus-compressor

Sursa foto: The Malignant

iPhone 7 Plus este versiunea mai mare, cea cu display de 5.5 inch. Vor fi schimbări și la nivel de hardware, dar și un software nou, iOS 10, care aduce multe schimbări. După cum se vede din imagini, design-ul este diferit, fără dungi pe spate, cu antenele mutate deasupra ecranului și sub acesta.

În ciuda titlurilor, nu este confirmată încă absența mufei de 3.5 mm jack, nu au apărut poze cu mufele. Dar din imaginile apărute aici se vede că nu există butonul de „mute” care exista la iPhone dintotdeauna.

iphone 7 plus side buttons

Evident, imaginile astea pot fi fabricate în diverse moduri și este foarte posibil ca iPhone 7 Plus să aibă alte detalii. An de an, publicațiile se bat în zvonuri, iar uneori au eșuat lamentabil. Dar există și informații care s-au confirmat în timp, de unde reiese că există bloggeri care au surse în interiorul companiei sau la partenerii care asamblează și produc iPhone.

Să recapitulăm principalele zvonuri despre iPhone 7 Plus:

– va avea un design similar cu 6 și 6S, dar fără dungi pe spate, fără mufă de căști și fără buton de mute;
– va avea procesor Apple A10, posibil să fie pentru prima dată quad sau hexa-core;
– ar putea avea 3GB de RAM;
– cameră foto duală pe spate, dar pare diferită de cea de la G5 sau P9;
– urmează să fie rezistent la apă;
– Smart Connector pentru a fi legat la accesorii și dock-uri;
– bateria ar putea fi similară sau mai mare;
– iOS 10 despre care am povestit aici;

Alte două imagini cu telefonul: