Moto X5 este următorul model mid-range de la Lenovo, care îmbină tehnologiile de top cu un preț foarte accesibil. Anul trecut Moto X4 a fost foarte bun. Lenovo Moto X5 are elemente de design de la iPhone X și va fi foarte atractiv.

La o primă vedere, telefonul aduce un design modern, cu ecranul cu margini subțiri – fără buton de Home și aparent cu un scanner de amprentă în display, dar și cu margine de sus precum iPhone X, se vede camera foto de selfie plasată frontal și lateral se vede ecranul care arată rețeaua și nivelul bateriei. Mie personal nu-mi place ideea, practic acel „breton” care întrerupe ecranul în partea de sus nu permite vizualizarea corectă a aplicațiilor și a clipurilor video. Ori vezi totul întrerupt, ori vezi pe un ecran mai mic decât ar fi trebuit, cu o bandă neagră sus. Este enervant oricum ai privi problema.

Moto X4 a fost bun pentru că aducea un design modern, dar și acces la Android One, un sistem de operare optimizat, care nu are nevoie de cel mai puternic procesor pentru a merge bine. Toate aplicațiile Google Play rulează ok și oferă o experiență mai bună decât dacă ar fi pus Oreo. De asemenea, avea un preț foarte bun, iar fanii seriei Moto X s-au bucurat de el.

ads

Ecranul Moto X5 ar putea fi de 5.9 inch cu formatul nou 18:9 (sau 2:1). Nu există informații privind dotările hardware sau altele asemenea. Din prezentare vedem cameră duală pe spate și cameră duală pentru selfie pe față. De asemenea, o nouă tehnologie de inteligență artificială botezată Moto XP (Moto Smart AI). Dacă aflăm mai multe informații pe tema asta, o să vă spun. Deocamdată cred că vor fi lansate oficial abia la Mobile World Congress.

Probabil dispaly-ul X5 este același ecran FHD+ (2160×1080 pixeli) care apare și pe Moto Z3 Force și Moto Z3 Play. Modelele din seria Z rămân compatibile cu toate accesoriile Moto Mods. Da, zvonurile confirmă și Moto Z3 despre care v-am scris. Probabil Z3 Force va avea procesor Snapdragon 845, modelul de top, Z3 Play va veni cu Snapdragon 630, iar modelul nou Moto X5 va avea procesorul Snapdragon 660.

Sursa: Droid Life
Via: Engadget