Moto Z2 Play cu Moto Mods a ajuns oficial în România, evenimentul de lansare a fost ieri. Noul model Moto Z2 Play face de fapt mai ușor accesul la universul modular, fiind mai ieftin decât modelul de top, Moto Z2 Force.


 
Lenovo, prin subsidiara sa Motorola Mobility, a anunțat astăzi lansarea în România a smartphone-ului Moto Z2 Play și a noilor Moto Mods. Cu un design mai subțire, mai ușor, mai rapid și mai performant, a doua generație Moto Z2 Play include caracteristici de top, oferind în același timp posibilități de transformare a dispozitivului cu accesoriile Moto Mods.

Moto Z2 Play are ecran FullHD Super AMOLED cu diagonala de 5.5”, procesor octa-core la 2.2GHz (Snapdragon 626, model economic), are variante de 3 și 4 GB de RAM, stocare de 32/64 GB + slot de carduri de memorie. Vine cu Android 7.1.1, camera foto de pe spate are senzor de 12 megapixeli, iar frontala de 5 megapixeli.

Moto Z2 Play îmbină tehnologiile de autofocus laser și dual pixel, astfel că realizează fotografii mai luminoase și mai clare chiar și în condiții de luminozitate redusă. Are și tehnologii avansate de la Z2 Force, precum funcția Night Display va ajusta automat ecranul în tonuri mai calde noaptea, reducând lumina albastră care poate afecta somnul. De asemenea, noile solicitări vocale instant din Moto Voice pot oferi informații precum prognoza meteo, actualizări în calendar sau lansarea automată a unei o aplicații fără a fi necesară deblocarea telefonului.

ads

Anul trecut am testat accesoriile Moto Mods, care oferă consumatorilor funcții care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone. Acum, gama se extinde și oferă mai multe posibilități în materie de modularitate mobilă.

Moto GamePad. Transformă telefonul Moto Z2 într-o consolă de gaming dintr-o singură mișcare. Moto GamePad cuprinde două manete de control, D-pad și patru butoane de acțiuni pentru o experiență de gaming autentică. Accesoriul este dotat și cu un acumulator de 1035 mAh pentru o experiență de gaming de durată.
 
JBL SoundBoost 2 are o capacitate de redare de 10 ore, iar datorită stratului impermeabil nicio picătură de apă nu mai poate opri muzica. Vine la pachet cu noua aplicație JBL EQ. O altă aplicație, denumită My JBL SoundBoost 2, permite controlul sunetului.
 
Moto TurboPower poate reîncărca telefonul rapid (până la 15W) atunci când este nevoie, iar funcția de încărcare rapidă va ridica nivelul acumulatorului până la 50% în doar 20 de minute.

Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods sunt disponibile în România începând cu data de 13 septembrie 2017, într-o campanie de pre-comandă, desfășurată împreună cu eMag, în care fiecare comandă de Moto Z2 Play va beneficia în mod gratuit și de o cameră Moto 360. Prețul Moto Z2 Play este de 2399 lei, iar noul Moto 360 va fi disponibil separat la prețul recomandat de 999 lei.