Nokia 3 în versiunea Copper White este lansat oficial în România în oferta Vodafone începând cu 19 iunie 2017. Prețul Nokia 3 este de 149 de euro fără abonament.

nokia 3

HMD Global a lansat astăzi oficial noile telefoane Nokia în România.

Vodafone România a anunțat la scurt timp după eveniment că va oferi din 19 iunie 2017 noul Nokia 3, un smartphone cu ecran IPS de 5” și sistem de operare Android Nougat. În exclusivitate, Vodafone este singurul operator din țară care oferă clienților posibilitatea de a achiziționa versiunea Copper White a noului smartphone produs de HMD Global. Vodafone a fost primul operator care a anunțat în România Nokia 3310 2017.

Nokia 3 are o ramă elegantă din aluminiu prelucrat cu precizie și turnat dintr-o singură bucată. Design-ul premium este completat de ecranul polarizat, care oferă o lizibilitate ridicată în orice condiții de lumină și o experiență de vizionare superioară. Terminalul dispune, atât pe față, cât și pe spate, de o cameră foto de 8 megapixeli.

Nokia 3 este disponibil în două culori, și anume Matte Black și Copper White. Începând cu data de 19 iunie 2017, clienții pot achiziționa telefonul la un preț de 149 de euro, fără abonament, din magazinele Vodafone din toată țara, din magazinul online și din magazinele partenerilor.

Este printre puținele terminale de pe piață care oferă Android curat, fără niciun adaos, iar de aceea experiența de utilizare pare foarte bună. Terminalul are un ecran de 5 inch cu rezoluție 720p, procesor Mediatek MT6737, un quad-core la 1.4 Ghz, 2 GB de RAM, stocare internă de 16GB și o baterie de 2650 mAh. Are toate aplicațiile de care ai nevoie, are tehnologie LTE (Cat 4) și se descurcă absolut decent în orice situație. Este genul ăla de telefon Nokia care are inclusiv radio FM. Cardul de memorie poate să fie pînă la 256GB, deci nicio problemă cu stocarea.

Este o șansă bună pentru relansarea Nokia, iar oficialii companiei au confirmat faptul că vor avea noi lansări pe parcursul acestui an. Abia aștept 🙂