Nokia 5320 – unul dintre noile modele Nokia cu Android – a ieșit la iveală în testele de performanță GeekBench. Sunt două modele, o să revin și cu detalii tehnice pentru celălalt smartphone.
Noul Nokia RM-1490 pare să fie doar un hoax.

nokia 5320

Scorul este unul de nivel mediu, ceea ce înseamnă că Nokia 5320 nu va fi un smartphone de top. La ora actuală, cele mai mari scoruri din GeekBench sunt probabil cele ale Note 7, cu 1.900 de puncte la single-core și 6.000 la multi-core, adică mult peste ceea ce vedem în captura de mai sus.

Procesorul este Qualcomm, dar pare un quad-core la 2.27 GHz, cel mai probabil un Snapdragon 801 sau una din variantele sale. Este suficient de performant pentru un telefon obișnuit și de asemenea la ora asta este suficient de ieftin pentru a face un smartphone decent și accesibil. Memoria pare să fie 2GB de RAM, de asemenea, decent, dar nu vă așteptați la performanțe mari.

ads

Cum notează și cei care au descoperit aceste teste, pot fi doar prototipuri care sunt în curs de testare. Versiunea finală ar putea avea procesoare noi sau mai mult RAM. Sau alte detalii tehnice. Ar putea fi totul doar un hoax, pentru că varianta Android listată este 4.4.2. Ori este un hoax, ori e un prototip Nokia din perioada modelelor Nokia X. Chiar și scorul ar putea fi al unui model din perioada aia.