Vodafone au anunțat azi lansarea Nokia Lumia 925, cel mai interesant model al finlandezilor în afară de terminalul foto (Lumia 1020), care ajunge și la Orange în curând. Terminalul ar fi ajuns și la mine dacă nu eram plecat din țară și nu vedeam apoi direct la Bran. Dar din ce am citit pe blogurilor celor care l-au testat se anunță un model interesant. Revin cu detalii imediat ce fac rost de el.

Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 925

De asemenea am tot auzit păreri pozitive privind Windows Phone 8 care are acum „toate aplicațiile de care ai nevoie” și există un upgrade nou, Amber, despre care se spune că ar fi „nemaipomenit”. Abia aștept să văd care e faza.

Nokia Lumia 925 este o actualizare a modelului predecesor – Nokia Lumia 920 -€“ și se remarcă prin design-ul subțire și carcasa din metal, dar și prin performanțele camerei foto care încorporează tehnologia PureView. O noutate care vine odată cu lansarea Nokia Lumia 925 este și Nokia Smart Camera, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza zece fotografii simultan și de a edita imaginile cu ajutorul unor aplicații speciale cum ar fi Best Shot, Action Shot și Motion Focus.

Vodafone oferă în exclusivitate în România versiunea de 32 GB a Nokia Lumia 925. Clienții Vodafone pot achiziționa noul terminal la prețuri ce pornesc de la 29 euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul RED 65. Sau 179 de euro cu RED45, 299 de euro cu Red29. Nokia Lumia 925 este disponibil și fără abonament, la un preț de 529 euro (TVA inclus).