OnePlus 6T se lansează pe 29 octombrie, evenimentul fiind decalat ca să nu pice în aceeași zi cu Apple. Un retailer a dezvăluit deja detaliile tehnice și prețul excelent al acestui nou model. Este foarte aproape de prețul OnePlus 6.

Deja aveam informații despre Oneplus 6T, pe surse.
oneplus-6t

Detalii tehnice OnePlus 6T

Display: 6.41-inch , 2340 x 1080 pixeli, 19.5:9, mini-notch
Procesor: Qualcomm Snapdragon 845
GPU: Adreno 630
RAM: 8GB
Stocare: 128GB
Camera foto: 20 + 16 megapixeli
Camera selfie: 16 megapixeli
Baterie: 3.700 mAh
OS: Oxygen / Android 9 Pie
Preț: 579 euro

Lansarea OnePlus 6T

Lansarea OnePlus 6T fusese anunțată pe 30 octombrie, este data la care se lansează și RoG Phone și alte modele. Dar pentru că s-a anunțat și un eveniment Apple în ziua aia, chiar dacă nu lansează vreun telefon, cei de la OnePlus au declarat că lasnarea 6T va fi pe 29 octombrie. Telefonul arată foarte bine, are un ecran cu margini foarte subțiri, un notch foarte mic în genul Essential Phone, care arată interesant, are dotări de top și de asemenea are un preț extraordinar. Sunt convins că utilizatorii care cumpără acest model nu vor fi dezamăgiți.

Recent, OnePlus 6T a dominat temporar clasamentul scorurilor Antutu, cu un scor total de 297.000 de puncte. Știm că Xiaomi Black Shark și Asus RoG Phone ating 299.000 de puncte, iar pentru comparație Huawei Mate 20 Pro atinge 315.000 de puncte, iar iPhone XS / XS Max ajung la 350.000 de puncte.

Se spune că OnePlus 6T va fi primul lor telefon care are un senzor de amprentă în display. Am testat deja asta la Mate 20 Pro, este chiar interesant și destul de bun. Tehnologia a fost prezentată anul acesta în ianuarie la CES Las Vegas, dar atunci era doar un singur model, Vivo parcă. Acum tehnologia se extinde rapid și probabil va fi preluată de mulți producători. Nu este cu mult mai utilă decât vechiul senzor de amprente, dar fiind acum în display lasă impresia că ar fi o tehnologie complet nouă.

La un moment dat s-a auzit că OnePlus 6T va aduce o cameră foto triplă, pentru că Samsung a preluat deja trendul lansat de Huawei în acest sens și a lansat modele cu trei și chiar patru camere foto pe spate. Se pare că între timp OnePlus a renunțat la acest plan sau păstrează asta ca pe o supriză cu ocazia lansării. La ora actuală, un retailer german a postat specificațiile telefonului cu o cameră foto similară cu OnePlus 6. Sau poate că neavând nicio informație, doar au copiat specificațiile de la Oneplus 6 cu gândul că vor actualiza pagina pe 29 octombrie.

Este greu de spus acum dacă va avea sau nu camera foto triplă. Dacă ar fi, sigur, ar aduce un atuu în plus pentru achiziția acestui model. Dar dacă nu este, nu înseamnă că el devine brusc mai puțin interesant. Mai menționez bateria de 3.700 mAh, destul de mare pentru genul ăsta de terminale smartphone. De asemenea, repet prețul anunțat de magazinul european: 579 de euro adică 2.701,5 lei dacă plătiți cu cardul pe site-ul respectiv. Probabil se va putea cumpăra și direct pe site-ul producătorului, să vedem prețul anunțat la lansarea oficială.

Revin cu detalii suplimentare imediat ce am informații noi.