POCO F2 Lite apare în primele imagini neoficiale, dar confirmă astfel teoria că se lanează Pocophone F2. Sunt curios ce dotări tehnice va avea noul model, deocamdată discutăm doar pe surse.

Imagini via: RevAtlas

Informațiile au fost trimise pe mail către realizatorul RevAtlas, care are un canal Youtube. Imaginile nu sunt foarte clare, dar se vede denumirea telefonului la Device Model. Avem și o imagine cu interfașa generală care nu a fost contestată chiar dacă este în ceață.

ads

Mesajul conținea și o parte dintre specificațiile POCO F2 Lite, precum Qualcomm Snapdragon 765G, adică nu merg pe varianta de top, dar un procesor bun, care integrează tehnologie 5G. Terminalul are 6 GB de memorie RAM, o baterie de 5.000 mAh și de asemenea o cameră foto de mare rezoluție.

Cei de la GSMArena comentează că Snapdragon 765G nu e procesor de model Lite, dar uită că POCO F2 ar trebui să aibă Snapdragon 855. Așa că 765G s-ar menține sub nivelul de performanță a celui de top. Totuși, este de notat că Redmi K20 (Mi 9T) trebuia să fie anul trecut Poco F2 și pînă la urmă s-a renunțat la această denumire. În schimb Redmi K30 are tocmai acest procesor, Snapdragon 765G. Deci noul Pocophone ar putea avea de fapt dotările K30.

Ecranul este clar cu o cameră selfie în display, în notch central, iar design-ul nu este foarte modern. Terminalul are însă interfață MIUI specială petru Poco și probabil Android 10. Oricum, cel mai important va fi prețul Pocophone F2.

Cea mai recentă informație vine tot din social media, șeful Xiaomi India a confirmat că Poco devine brand independent. Nu este neapărat o premieră, Xiaomi are și brandul Black Shark pentru terminalele de gaming, iar vânzările au mers foarte bine. Probabil și Poco se va descurca în continuare ok.

Nu există acum mai multe informații despre POCO F2, telefon care este așteptat deja de mai bine de un an. Sper ca noul brand independent să anunțe curând ce se întâmplă cu acest dispozitiv.