Razer Phone 2, unul dintre cele mai interesante terminale smartphone de gaming, este disponibil și în oferta Orange România.

Razer Phone 2 nu mai este acum cel mai puternic telefon de jocuri, dar este o alegere foarte bună pentru pasionații de jocuri video, oferind performanțe bune, dar și un design special. El a fost lansat anul trecut și are chipset-ului Qualcomm Snapdragon 845 și procesorului grafic Qualcomm Adreno 630. Fiind un brand specializat de gaming, Razer a realizat un sistem de răcire eficient bazat pe vapor chamber. De asememea, Razer Phone 2 are cu ecranul cu rată de refresh de 120 Hz.

După ce prima versiune Razer Phone a avut un succes limitat în comunitatea de gaming, Razer Phone 2 a adus numeroase îmbunătățiri pentru a crește performanța în jocuri. Ideea Razer a fost să urmeze trendul general de mutare a divertismentului spre dispozitivele mobile.

ads

Razer Phone 2 aduce îmbunătățiri pentru cei pasionați de fotografie, oferind o cameră foto duală: camera principală are un senzor de 12 megapixeli și un unghi larg de vizualizare, fiind echipată si cu tehnologie de stabilizare optică a imaginii (OIS), plus un senzor de 12 megapixeli cu zoom optic 2x. Indiferent că e vorba de acțiune rapidă sau scene slab iluminate, senzorii Sony IMX vor livra imagini clare în culori vii.

În partea frontală găsim o cameră pentru selfie de 8 megapixeli care oferă suport pentru transmisii video la rezoluție full HD, un avantaj incontestabil pentru pasionații de streaming și vlogging. Aplicația de fotografiere din Razer Phone 2 dispune de o nouă interfață proiectată pentru a ușura utilizarea cu o singură mână atât când vine vorba de portrete, cât și de imagini panoramice. Razer își asumă să ofere în mod constant update-uri de software care să profite de cele mai noi inovații din domeniul imaginii.

Razer Phone 2 a primit la începutul acestui an actualizare la Android 9.0 Pie.

Razer Phone 2 are la ofertă la Orange un preț de 259 de euro cu abonament Orange Me, iar fără niciun contract are acum un preț de 509 euro.