Razer Phone 2, unul dintre cele mai interesante terminale smartphone de gaming, este disponibil și în oferta Orange România.

Razer Phone 2 nu mai este acum cel mai puternic telefon de jocuri, dar este o alegere foarte bună pentru pasionații de jocuri video, oferind performanțe bune, dar și un design special. El a fost lansat anul trecut și are chipset-ului Qualcomm Snapdragon 845 și procesorului grafic Qualcomm Adreno 630. Fiind un brand specializat de gaming, Razer a realizat un sistem de răcire eficient bazat pe vapor chamber. De asememea, Razer Phone 2 are cu ecranul cu rată de refresh de 120 Hz.

După ce prima versiune Razer Phone a avut un succes limitat în comunitatea de gaming, Razer Phone 2 a adus numeroase îmbunătățiri pentru a crește performanța în jocuri. Ideea Razer a fost să urmeze trendul general de mutare a divertismentului spre dispozitivele mobile.

Razer Phone 2 aduce îmbunătățiri pentru cei pasionați de fotografie, oferind o cameră foto duală: camera principală are un senzor de 12 megapixeli și un unghi larg de vizualizare, fiind echipată si cu tehnologie de stabilizare optică a imaginii (OIS), plus un senzor de 12 megapixeli cu zoom optic 2x. Indiferent că e vorba de acțiune rapidă sau scene slab iluminate, senzorii Sony IMX vor livra imagini clare în culori vii.

În partea frontală găsim o cameră pentru selfie de 8 megapixeli care oferă suport pentru transmisii video la rezoluție full HD, un avantaj incontestabil pentru pasionații de streaming și vlogging. Aplicația de fotografiere din Razer Phone 2 dispune de o nouă interfață proiectată pentru a ușura utilizarea cu o singură mână atât când vine vorba de portrete, cât și de imagini panoramice. Razer își asumă să ofere în mod constant update-uri de software care să profite de cele mai noi inovații din domeniul imaginii.

Razer Phone 2 a primit la începutul acestui an actualizare la Android 9.0 Pie.

Razer Phone 2 are la ofertă la Orange un preț de 259 de euro cu abonament Orange Me, iar fără niciun contract are acum un preț de 509 euro.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!