Samsung Galaxy S6 iese timid la iveală, pe măsură ce știrile despre rezultatele slabe ale companiei sud-coreene continuă. Samsung a fost dintotdeauna un maestru al marketingului „pe surse”, cele mai multe detalii prezentate ca zvon fiind ulterior confirmate cu ocazia lansărilor oficiale. Iată acum și primele zvonuri legate de Samsung Galaxy S6.
UPDATE (martie 2015):

lansarea Samsung Galaxy S6 & Edge ;

+ primele impresii despre Samsung Galaxy S6.

+ Galaxy S6 preturi;

Samsung Galaxy S6
© Ivan23g |Dreamstime.com

Sursa foto.

 

Samsung Galaxy S6

Următoarea versiune a modelului de top de la Samsung se va lansa la începutul lui 2015. Anul acesta l-au lansat pe Galaxy S5 la Mobile World la Barcelona, dar în 2015 acest eveniment se mută în martie și cred că sud-coreenii au nevoie de o lansare mai devreme, în primele luni ale anului. Nu știu sigur, vedem.

Zvonurile preluate de CNet spun că Samsung a luat-o de la zero cu design-ul și dotările Galaxy S6, ar fi și timpul să apară cu ceva nou. Sper totuși ca design-ul de la zero să nu semene nici cu Alpha, nici cu Note.  Proiectul este cunoscut intern sub numele Project Zero. Samsug Galaxy S6 va avea Android 5.0 Lollipop, iar ecranul va fi cu siguranță 2K (2.560 x 1.440 pixeli, nu – nu este 4K). Camera foto ar putea de 20 de megapixeli, pentru că 16 este deja depășită, iar stabilizarea optică de la Note 4 ar putea veni și la S6.

Din ce se discută la ora actuală, Samsung Galaxy S6 va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 810, plus varianta cu Exynos, mai precis Exynos 7420. Varianta americană este octa-core pe 64 de biți, iar performanța va fi extraordinară. Procesorul Samsung ar urma să fie CortexA53/A57 cu suport pentru 64 de biți de asemenea, nu sunt prea multe detalii despre el.

Oricare ar fi detaliile tehnice reale, e clar că lumea așteaptă Samsung Galaxy S6. Să vedem !