Samsung Galaxy S7 are un design relativ similar cu Galaxy Note 5 – unul dintre puținele flagship-uri din 2015 pe care nu le-am testat. Cel puțin dacă ne luăm după imaginile publicate de blogurile chinezești, care au mai dat o serie de imagini înaintea lansării din februarie.

samsung-galaxy-s7-render

Avem deja toate informațiile importante despre Samsung Galaxy S7, iar lansarea va fi la Mobile World Congress 2016, la Barcelona. Eu o să merg acolo, ca în fiecare an, o să vă scriu de la lansare.

Se pare că zvonurile privind ecranul curbat s-au dovedit o invenție, noile imagini arată un design clasic, fără ecran curbat. Probabil S7 Edge va fi dezvăluit cu aceeași ocazie, iar în a doua parte a anului vom vedea și  S7 Edge Plus, cu ecran de 5.5 inch. Terminalul are spatele curbat ca Note 5, pentru a sta mai bine în mână. Însă trebuie să recunosc că Samsung nu reușește iar să aducă ceva nou, care să impresioneze consumatorii și să crească vânzările. Modelele noi sunt din ce în ce mai similare celor de anul anterior, doar procesorul este mai nou, au adăugat memorie și altele. Probabil că va reveni slotul de carduri microSD, probabil că vom vedea bateria detașabilă iar. Dar cam atât.

ads

Samsung Galaxy S7 ar urma să aibă ecran de 5.1 inch și procesor Snapdragon 820, probabil cu 4GB de RAM. Deocamdată nu se confirmă display-ul 4K, probabil că va fi tot Super-Amoled 2K (2560×1440 pixeli). De asemenea, au lăsat să se înțeleagă că prețul va fi mai mic. Poate vreo 600 de euro. Vedem la Barcelona, mai e puțin.