La sucrt timp după ce a apărut ceva similar în Forbes US, am primit și eu fotografiile de la producătorii de accesorii, via MobileDirect.ro. Se confirmă oficial astfel design-ul Samsung Galaxy S7 și faptul că vom avea și anul viitor un Galaxy S7 Plus.huse samsung galaxy s7 (1)

Știm deja o mulțime de informații despre Samsung Galaxy S7. S-au aflat demult primele detalii tehnice, va avea Snapdragon 820, nu un procesor Exynos. Apoi a ieșit la iveală faptul că va avea un design relativ similar, ceea ce n-ar trebui să ne mire. Cei de la Samsung au anunțat apoi “pe surse” că vor reveni la cardul de memorie microSD, o chestie la care sud-coreenii au renunțat aiurea, iar apoi s-a văzut că a fost o greșeală. Vânzările n-au fost extraordinar de bune. Ei bine, apoi au anunțat că vor avea tehnologia Force Touch pentru display, care nu face mare lucru și nu e folosită, dar o au deja Apple și Huawei, deci e cazul să o adauge și Samsung. Iar, ca să revină în centrul atenției, cei de la Samsung au spus că prețul Galaxy S7 va fi de data asta mai accesibil.

Problea Samsung este că nu multă lume mai vrea acum un Galaxy S7. Cei care utilizează Android și vor să își păstreze jocurile Android aleg în ultima perioadă terminalele mai ieftine, care oferă performanțe bune și experiențe bune. Baterie mai mare, dual-SIM sau carduri de memorie combinate, procesoare octa-core, prețuri la jumătate față de Samsung. Da, sunt telefoane care se mai strică, sunt telefoane care n-au aceeași putere de procesare, dar sunt preferate de cumpărători. Spre deosebire de fanii Apple, care pot opta între câteva modele iPhone, fanii Android au mii de modele la dispoziție, de la 50-60 de euro pînă la 500 de euro, dar toate mai accesibile decât telefoanele Samsung.

Ca în fiecare an, producătorii de huse și accesorii dezvăluie detalii despre modelele care urmează să se lanseze. Așa a fost în ultimii 3-4 ani, când au apărut detalii despre telefoane cu mult înainte de lansare. Samsung Galaxy S7 este foarte așteptat pentru că detaliile tehnice și noutățile aduse ar putea aduce vânzări mai mari, dacă Samsung scade prețul sub nivelul de 800-1000 de euro la care au concurat în ultima perioadă. Anul trecut, Galaxy S6 nici nu prea merita nivelul de preț având câteva puncte slabe față de rivali. Lipsa cardului de memorie și bateria încastrată au făcut ca utilizatorii să aleagă alte modele, mai ales că oferta este foarte variată.

De-asta Samsung a început din timp promovarea Galaxy S7, pentru ca fanii săi, care au mai rămas, să știe că telefonul va oferi tot ce caută un utilizator – putere hardware, flexibilitate, dotări mai bune și design bun. Și de-asta au dat și chestia cu prețul mai accesibil. Probabil va fi 750 de euro sau așa ceva.

Se confirmă și Samsung Galaxy S7 Plus, probabil tot cu ecranul curbat ca la S6 Plus.

huse samsung galaxy s7  plus