asus

Design-ul Samsung Galaxy S7 este confirmat oficial + Galaxy S7 Plus

La sucrt timp după ce a apărut ceva similar în Forbes US, am primit și eu fotografiile de la producătorii de accesorii, via MobileDirect.ro. Se confirmă oficial astfel design-ul Samsung Galaxy S7 și faptul că vom avea și anul viitor un Galaxy S7 Plus.huse samsung galaxy s7 (1)

Știm deja o mulțime de informații despre Samsung Galaxy S7. S-au aflat demult primele detalii tehnice, va avea Snapdragon 820, nu un procesor Exynos. Apoi a ieșit la iveală faptul că va avea un design relativ similar, ceea ce n-ar trebui să ne mire. Cei de la Samsung au anunțat apoi „pe surse” că vor reveni la cardul de memorie microSD, o chestie la care sud-coreenii au renunțat aiurea, iar apoi s-a văzut că a fost o greșeală. Vânzările n-au fost extraordinar de bune. Ei bine, apoi au anunțat că vor avea tehnologia Force Touch pentru display, care nu face mare lucru și nu e folosită, dar o au deja Apple și Huawei, deci e cazul să o adauge și Samsung. Iar, ca să revină în centrul atenției, cei de la Samsung au spus că prețul Galaxy S7 va fi de data asta mai accesibil.

Problea Samsung este că nu multă lume mai vrea acum un Galaxy S7. Cei care utilizează Android și vor să își păstreze jocurile Android aleg în ultima perioadă terminalele mai ieftine, care oferă performanțe bune și experiențe bune. Baterie mai mare, dual-SIM sau carduri de memorie combinate, procesoare octa-core, prețuri la jumătate față de Samsung. Da, sunt telefoane care se mai strică, sunt telefoane care n-au aceeași putere de procesare, dar sunt preferate de cumpărători. Spre deosebire de fanii Apple, care pot opta între câteva modele iPhone, fanii Android au mii de modele la dispoziție, de la 50-60 de euro pînă la 500 de euro, dar toate mai accesibile decât telefoanele Samsung.

Ca în fiecare an, producătorii de huse și accesorii dezvăluie detalii despre modelele care urmează să se lanseze. Așa a fost în ultimii 3-4 ani, când au apărut detalii despre telefoane cu mult înainte de lansare. Samsung Galaxy S7 este foarte așteptat pentru că detaliile tehnice și noutățile aduse ar putea aduce vânzări mai mari, dacă Samsung scade prețul sub nivelul de 800-1000 de euro la care au concurat în ultima perioadă. Anul trecut, Galaxy S6 nici nu prea merita nivelul de preț având câteva puncte slabe față de rivali. Lipsa cardului de memorie și bateria încastrată au făcut ca utilizatorii să aleagă alte modele, mai ales că oferta este foarte variată.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

De-asta Samsung a început din timp promovarea Galaxy S7, pentru ca fanii săi, care au mai rămas, să știe că telefonul va oferi tot ce caută un utilizator – putere hardware, flexibilitate, dotări mai bune și design bun. Și de-asta au dat și chestia cu prețul mai accesibil. Probabil va fi 750 de euro sau așa ceva.

Se confirmă și Samsung Galaxy S7 Plus, probabil tot cu ecranul curbat ca la S6 Plus.

huse samsung galaxy s7 plus


6 comentarii
 1. 1
  Gorby says:

  S-a confimat, S7 e un S6 ce va veni in late culori plus cateva noi functii inutile. Samsung se duce la vale.

 2. 2
  Slavu says:

  Cati bani vrei pa telefon

 3. 3
  Dan Dragomir says:

  Păi faza e că Samsung vor să ofere și continuitate pentru fanii existenți, cam cum face și Apple. Nu ceva radical schimbat, ci ceva care să fie oarecum la fel cu modelul anterior. Nu e tocmai greșit. De fapt greșeala este că nu aduc suficiente chestii utile care să facă diferența la cumpărare. Ei pun cât mai multe la un loc, dar nu cred că tocmai cantitatea face diferența.

 4. 4
  kase says:

  Eu am s6 gold un telefon extaordinar_atat la design cat și la modul cum funcționează. CU S7 coreeni trebuiau sa mai aștepte 1 an,deoarece s6 se vinde bine în continuare. Am fost și sunt în continuare fan Apple, pana la s6 am avut mai toate telefoanele scoase de ei,s6 nu mi-a plăcut la design. Deși am spus ca sunt fan Apple îmi place mai mult de Samsung deoarece ei fac singurii telefoanele nu ca Apple care apelează la samsung la diferite componente.Revin la ce am spus mai sus ca coreeni trebuiau sa mai aștepte cu S7, am văzut pe net viitorul iphone7,dacă rămâne la modul cum l-am văzut eu la design în 2016 coreenilor le vor scădea considerabil vânzările.

 5. 5
  kase says:

  IPhone 6 , nu s6 „””Scuze”””

 6. 6
  Dan Dragomir says:

  Păi tocmai de-aia nu vor să mai aștepte, vor să facă vânzări, nu să se uite la Apple cu vând produsele. S6 nu se vinde atât de bine pe cât ar vrea Samsung.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *