Ulefone Power 3 Max este confirmat oficial, variantă nouă pentru Ulefone Power 3, și este acum telefonul cu cea mai mare baterie din lume, depășind Oukitel K10. De asemenea este destul de bine dotat tehnic, are procesor decent, RAM imens, stocare și un preț de 230 de dolari. Practic, este imbatabil pentru călătorie, dar este un telefon masiv și greoi, care pe unii o să-i încurce.

 

Sursa: GizmoChina

Ulefone Power 3 Max

Eu nu auzisem de brandul Ulefone pînă acum 3-4 ani, când un coleg mi-a arătat minunea de Ulefone Paris. Un telefon foate bun, accesibil, care la vremea aia merita toți banii. Acum este depășit săracul, dar găsiți modele noi de la chinezi. De-atunci am început să urmăresc și brandurile din China, iar Ulefone a mai avut modele interesante. Gama Power a fost lansată în 2016, iar modelul Power 2 a fost anul trecut, destul de ok. Dar următoarea generație devine interesantă pentru unii pasionați de tehnologie.

Ulefone Power 3 avea un ecran de 6 inch FHD+ (2160×1080 pixeli), cu procesorul Mediatek Helio P23, 6GB de RAM și 64 GB de stocare internă, cameră foto cu senzor de 16 megapixeli și 5 megapixeli pe spate, plus senzori de 13 megapixeli și 5 megapixeli cea frontală de selfie, plus bateria de 6.080 mAh. Android 8.0 și un preț de la 190 la 210 dolari, în funcție de ofertă. Helio P23 este un procesor mid-range cu focus pe consum. Oferă procesare foto/video avansată, oferă 4G LTE Cat13, precum și VoLTE (voice over LTE). Totuși, procesorul are opt nuclee ARM Cortex-A53, versiunea economică.

Ulefone Power 3 Max vine cu același procesor, Helio P23, ecranul pare să fie același display de 6 inch FHD+ de la Power 3 (2160×1080 pixeli), pe spate se văd camerele foto duale și senzor de amprente. Practic, doar bateria pare să fie dublă la capacitate. Dacă Power 3 are vreo 210 grame, cred că modelul nou va avea spre 350 de grame dacă nu mai bine. Foarte greu de cărat, nu e de ținut în buzunar. Pe de altă parte, autonomia ar trebui să fie destul de bună. Plus că poți să încarci alte telefoane cu el.

Via: Android Headlines.