De noua ani in industrie, optimizare data de domeniu (ok, poate si de tehnologie) dar, nasul pe sus, ca doar esti cel mai mare site din cea mai tare industrie de pe malurile Dambovitei.

Dar ce te faci ca vine 2008, apar semnele de criza, apar site-uri noi de imobiliare, unele care te lovesc la greu, cum ar fi magazinuldecase.ro (acelasi pe care il criticam mai devreme). Pai ce sa faci, vine 2009 si vezi cum scade audienta, dispar banii de la imobiliari si situatia incepe sa scartaie. Atunci, pui mina pe e-mail si faci spam, pentru ca ai citit in ZF ca daca apari pe bloguri esti cool. Pui mina si trimiti cateva sute de mailuri, de exemplu ca asta de mai jos:

Daniel Crainic <daniel.crainic@realmedia.ro>
to  te    Mon, Jan 19, 2009 at 5:24 PM

<piticu@YYY.xx>, dan@pcyyy.xx, visurat.xx@yyyyyyyy, fulgerelu@xmail.com, admin@arhi…..com,
ahilosu@Ymail.com, subiectiv@ceva.com, mail@mariussescu.xx, laur…@oradeanul.com, www.andressa.xx@Zmail.com, manafu@kmail.com,
orlando.nic@gomail.com, cristian@sutu.xx, eu@cabral.xx, hymerion@gmail.com, dragos@manac.xx, Balonul.Imobiliar@gmail.com

subject    www.imobiliare.ro implineste 9 ani
mailed-by    realmedia.ro

Booon, evident, iti dai seama ca efortul este inutil. Nimeni nu scrie, nimeni nu mentioneaza prezentarea trimisa de tine (in PDF!!).

Atunci iti dai seama (brusc!) ca se poate rezolva problema. Bagi mina in buzunar si sustii blogosfera. Care multumita, te rasplateste din plin. CORECT? Corect!

Asa da!