Am fost acum doua zile in Real si am luat circa aproximativ trei tepe si am trecut cu brio de o tentativa de phishing. Vine unul la mine si zice: „Domn’e, eu va dau toate produsele pe care le aveti in cos si platiti doar 25% in plus”. Ma uit la el, nu avea vreun ecuson, nu vorbea corect. „Daca aveti cinci minute va arat cum”. La faza asta eu m-am facut ca ploua, dar un alt client a intrat imediat pe fir si a plecat cu omul cu promisiuni frumoase…

Apoi, mi-am luat un CD cu muzica. Scrie pe el The Police, piesele clasice, Roxanne, Messge in the Bottle, Every breathe you Take, stiti si voi. Ajung cu el acasa, intr-un colt minuscul, sub numele The Police, scrie „performed by The Army”. Deci, e teapa. Si va mai povestesc inca una.

Beau o cafea pe care o gasesc doar in Real. Dallmayr sau asa ceva. Are mai multa aroma ca Jacobs, cam la acelasi pret. Ei bine, am luat 2 pachete de 500 de grame. Acelasi ambalaj ca de obicei, cu aceleasi inscrisuri. Ajung cu el acasa, pe un colt e lipit un scoci galben langa care scrie entcoffeiniert. Adica decofeinizata.