Ultimate Ears a anunțat azi lansarea noilor modele de boxe, colecția Wonderboom Freestyle, cu sunet puternic și un stil modern. De asemenea, produsele oferă rezistență sporită la apă și un grad ridicat de portabilitate și sunt disponibile culori noi.

Modelele din colecția WONDERBOOM Freestyle sunt următoarele:
Concrete: Perfect pentru un look neutru dar niciodată simplu, modelul concrete este inspirat din texturile urbane, pete de vopsea și umbre;
Avocado: Se potrivește unui stil discret și subtil și poate fi asortat cu ușurință;
Patches: Modelul dispune de un design plin de personalitate și alternează textura denim cu diverse forme și culori;
Raspberry: Se impune printr-un stil îndrăzneț și fresh;
Unicorn: Modelul Unicorn reprezintă o îmbinare plăcută de culori pastel.

Colecția de boxe Freestyle completează seria de produse premiate Ultimate Ears. Noile modele oferă un sunet puternic și clar, redat la 360 de grade și un bass pătrunzător. Conform standardului IPX7, boxele sunt rezistente la apă, pot fi scufundate în apă până la o adâncime de 1m, timp de 30min, prezintă rezistență sporită la șocuri și căzături de la o înalțime de 1,5m, plutesc pe apă și au o buclă de agățare ce permite atașarea cu ușurință de orice bagaj sau rucsac. Datorită duratei de viață de până la 10 ore a bateriei și aria de acoperire de până la 30m, boxa WONDERBOOM reprezintă companionul perfect pentru duș, mers la plajă, pentru un festival de muzică sau o petrecere la piscină. Butonul Ultimate Ears din partea superioară a boxei poate fi utilizat pentru a da play, a pune pauză, a trece la următoarea melodie sau a conecta o a doua boxă WONDERBOOM pentru mai multă distracție.

Boxele au fost desemnate câștigătoare la ediția GOOD DESIGN Awards 2017, decernare care premiează și pune în valoare cele mai noi inovații industriale, produse și idei de design graphic. Evenimentul a fost realizat de Muzeul de Arhitectură și Design, Chicago Athanaeum, în colaborare cu Centrul European de Arhitectură, Artă, Design și Studii Urbane.

Colecția Ultimate Ears – WONDERBOOM Freestyle este disponibilă pentru pre-comandă pe site-ul oficial, iar începând cu 26 februarie 2018, boxele vor fi disponibile la prețul recomandat de 99.99 de euro.