ce este bolt

Bolt este noul nume al aplicației Taxify

Taxify se numește de-acum Bolt, probabil au dat prea multe țepe clienților sub numele Taxify și au fost obligați să schimbe denumirea. Bolt este probabil un nume care vizează Uber, având o conotație similară.

Țeapa Taxify (Bolt) : încă o aplicație de dezinstalat

După ce m-am enervat pe Uber și cursele lor anulate aiurea și am dezinstalat aplicația, acum am luat o super-țeapă de la Taxify (și-au schimbat numele în Bolt). Și este una foarte aiurea, mai ales că am fost printre primii clienți și oameni din online care au promovat aplicația. Hai să vă povestesc.

Bell Air Taxi va fi realizat împreună cu Safran

Bell Air Taxi este un concept al viitorului de mașină zburătoare pentru transport, prezentată în colaborae de Bell și Safran. Vor dezvolta îmăreună sisteme de propulsie electrice hibride pentru viitoarele taxiuri aeriene și sisteme de decolare și aterizare verticală.

Uber și Taxify ar putea fi interzise în București

Primarul capitalei a anunțat azi că va discuta situația Uber și Taxify în următoare ședință a Consiliului General al Municipiului București. Pe scurt, Firea a amenințat că în București nu vor mai circula decât taxi-urile autorizate, conform Stirile ProTV. Asta după o discuție cu membrii COTAR, asociația transportatorilor din care fac parte taximetriștii.

De ce este bine totuși să ai un cont de Uber – rezolvi probleme

În ciuda discuțiilor privind statutul legal sau incidentele avute cu carduri, e bine să ai un cont de Uber, te poate scoate din situații neplăcute. Zilele trecute mi-a murit bateria la mașină și aveam o groază de drumuri de făcut, ploua într-una și niciun taxi nu a binevoit să vină, nici pe aplicațiile generale Star […]

Uber spune că nu are treabă cu legea transportului

Uber spune că nu este afectat de legea transportului public adoptată în România, care se referă strict la taxi. Deocamdată la noi nu există o lege care să se refere specific la ride-sharing, concept care este nou, spun ei. În plus, în parteneriat cu Mobifest, Uber oferă și cinci vouchere pentru cititorii blogului.

Black Friday: volumul mare pune presiune pe curier

Black Friday a devenit o sărbătoare tradițională pentru retailerii online, iar numărul mare de comenzi realizate i-a făcut pe principalii jucători să reia evenimentul în fiecare an. Dar tocmai acest volum mare de colete pune presiune pe curier, care nu are deloc o muncă ușoară în această perioadă, spun oficialii DPD România. La invitați lor […]