Pentru că tot se apropie sezonul cadourilor, încep să vă sugerez câteva produse care pot fi cumpărate zilele astea la preț bun. Primul dintre ele este tableta Huawei MatePad T 8, e foarte bună pentru copii, pentru jocuri și școală online, filme și desene animante.

huawei matepad t8

Huawei MatePad T 8

Device-ul aduce dotări hardware decente, un design plăcut și prețuri accesibile. Are un display LCD de 8 inch, cu rezoluție HD (1280×800 pixeli), 189PPI, raport ecran/corp 80% și rame laterale subțiri.

Ca bonus aș nota separat carcasa din metal, cu design plăcut și finisaje elegante, design slim. Vine cu Android 10 (Open Source, interfață EMUI 10.0.1, fară GMS) . Are însă suport pentru carduri microSD, port MicroUSB, jack 3.5mm și slot SIM în versiunea LTE. Camera principală este de 5 megapixeli, iar pentru convorbiri are camera frontală de 2 megapixeli.

Jocurile video sunt o activitate importantă din viața copiilor și a adolescenților pasionați de tehnologie. Prin sesiunile de gaming se relaxează, interacționează virtual cu prietenii și își dezvoltă diverse abilități. În plus, tehnologiile de ultimă oră, care protejează vederea, reprezintă un aspect important care trebuie luat în calcul atunci când aceștia sunt în căutarea unui gadget potrivit.

MatePad T 8 vine cu procesorul octa-core MediaTek MT8768 (4 x Cortex A53 2.0GHz + 4 x Cortex A53 1.5GHz). În zona de procesare grafică, tableta dispune de GPU PowerVR IMG GE8320 650MHz. Nu putem spune că este un dispozitiv pentru performanță, dar copiii se vor descurca perfect cu el. La fel și bunicii care au învățat să citească știrile pe tabletă și să folosească Facebook sau WhatsApp.

Ne putem aștepta ca tableta să ruleze fără probleme aplicații și diverse jocuri. Vine cu o ditamai bateria de 5100mAh, dar numai 2GB de RAM și 16GB de stocare internă. Are WiFi 802.11 ac și Bluetooth 5.0. Dispozitivul este oferit și în versiune 4G pentru a avea internet și pe drum.

Pentru juniori, tableta suporta o gamă variată de scenarii de învățare, nu numai jocuri video. În plus, scapă de nevoia constantă de încărcare a bateriei. Compania înțelege problema cu care se confruntă adolescenții și vine în întâmpinarea lor cu o baterie de 5100 mAh, de înaltă capacitate. Prin urmare, tableta suportă până la 12 ore de redare video continuă sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit.

Huawei MatePad T8 este un device interesant, în special dacă se alege varianta WiFi. Prețul actual de 449 lei este foarte atractiv. Merită versiunea LTE 100 lei în plus ? Eu zic că da, mai ales dacă mergeți des cu mașina, unde tableta nu va avea WiFi.