Pasionații de sport au la dispoziție un dispozitiv smart, ușor și comod, care oferă toate funcțiile necesare: Huawei Band6. Brățara care seamănă cu un ceas complet are un ecran AMOLED FullView cu diagonală de 1,47 inch. Este mai mare decât majoritatea gadgeturilor similare și oferă vizibilitate foarte bună.

huawei band 6

Brățară pentru fitness

Medicii cardiologi recomandă pacienților atât dieta, cât și exercițiile fizice regulate și stabilirea unor obiective individuale. În acest scop, cea mai simplă soluție o reprezintă brățara pentru fitness.

În general, aceste dispozitive portabile pot arăta ca un ceas digital sau chiar ca o curea cu un afișaj digital mic. Cele mai multe trackere de fitness urmăresc numărul de pași făcuți, ritmul cardiac și tiparele de somn. Unele au, de asemenea, aplicații conectate care vă permit să vă urmăriți progresul general, să stabiliți obiective și să vă ofere linii directoare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness.

Ecranul mare, cu un raport ridicat între display și corpul brățării, nu numai că arată bine, dar îți oferă și mai multe date de care ai nevoie. De-asta vă recomand un dispozitiv ieșit din tipare.

Soluția dezvoltată de Huawei

Huawei Band 6 oferă o varietate mare de fețe de display și multe opțiuni de culoare pentru orice pasionat. Banda chiar suportă utilizarea unei fotografii personale pe fundalul ecranului. Brățara nu irită pielea, este super-ușoară și rezistă bine la murdărie. Cântărește doar 18 g, abia dacă o simți la mână.

Oferă o durată foarte mare de viață a bateriei, până la 14 zile pentru utilizare normală și 10 zile pentru utilizare intensă. Nu e nicio problemă chiar dacă totuși se termină bateria.Vei avea 2 zile de utilizare după doar 5 minute de încărcare cu suportul magnetic.

Monitorizarea ritmului cardiac este unul dintre cele mai bune lucruri pe care poți să le faci pentru sănătatea și starea ta de bine. Tehnologia de monitorizare a ritmului cardiac TruSeen 4.0 folosește o lentilă optică și procesarea datelor bazată pe AI pentru a monitoriza cu precizie ritmul tău cardiac. Ești notificat imediat dacă ritmul tău cardiac scade sub sau crește peste nivelurile de siguranță.

Band 6 are un sistem integrat de detectare a SpO2 care monitorizează în permanență saturația oxigenului în sânge. Nivelul scăzut al saturației de oxigen din sânge poate semnala chiar infectarea recentă în contextul pandemiei. Scăderea SpO2 la un nivel cronic poate să ducă la oboseală, pierderi de memorie și chiar tulburări cerebrale sau cardiace. Din aceste motive, vei vrea să te asiguri că ești mereu în siguranță, în limitele normal. Dacă scade prea mult, brățara va vibra și te va notifica să iei o pauză, să respiri și să îți regăsești echilibrul.

Mai mult, poate monitoriza stresul. Fii atent la nivelurile tale de stres de pe parcursul zilei cu monitorizarea stresului TruRelax, iar atunci când acesta este prea mare, folosește asistentul de respirare integrat pentru a reveni la o stare de spirit relaxată.

Funcția TruSleep 2.0 detectează când ești treaz și când ești într-una dintre cele 4 tipuri de stadii ale somnului – somn adânc, somn superficial, REM și ațipire. Cu o acuratețe îmbunătățită de 96,3%, înregistrează nu numai cât timp ai dormit, dar și calitate somnului. Pot fi identificate 6 probleme majore legate de somn, dar vei putea să primești peste 200 de sugestii de îmbunătățire a somnului. Zilele mai bune încep cu un somn mai bun.

Tot cu ajutorul ei poți seta rapid 3 obiective zilnice de activitate – pași, ore de mișcare și activitate cu intensitate moderată și ridicată. Va urmări automat progresul cu ajutorul unor inele colorate. Primești notificări și mesaje motivaționale atunci când îți îndeplinești obiectivele. Te simți bine atunci când îți vezi progresul.

Brățara afișează și mai multe aplicații și sugestii cu ajutorul aplicației Health din AppGallery. Prețul ei la ora actuală este de 179 de lei standard sau 208 lei cu tot cu garanție.