Lenovo ThinkPad X1 Fold a fost lansat astăzi împreună cu ThinkPad X1 Nano. Îmi place mult conceptul Fold și sper să vină la teste. E simpatic și Nano, cel mai ușor ThinkPad de până acum.

ThinkPad X1 Nano and ThinkPad X1 Fold

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Lenovo anunță disponibilitatea pentru comandă a primului PC pliabil din lume, ThinkPad X1 Fold. Este un gadget portabil și versatil care setează noi standarde de experiență a PC-urilor, prin procesoarelor Intel Core cu tehnologie Intel Hybrid bazate pe programul de inovație Intel Athena Project. ThinkPad X1 Fold aduce funcționalitățile de pe smartphone-uri, tablete și laptopuri într-un singur PC pliabil care va redefini modul în care utilizatorii lucrează, se joacă, creează și se conectează. Cu funcția opțională 5G6, viteza conexiunii este mai sigură și optimizată, iar utilizatorul este protejat datorită funcțiilor de siguranță ThinkShield. Mai multe detalii despre ThinkPad X1 Fold puteți citi aici.

ThinkPad X1 Fold se adaptează la noile modele de lucru permițându-le utilizatorilor să dea frâu liber creativității, colaborării și divertismentului.

ThinkPad X1 Fold cu Windows 10 este disponibil pentru comandă cu prețuri începând de la 2.499 de dolari și va fi expediat în câteva săptămâni. La fel sunt și accesoriile opționale, precum tastatura Bluetooth Mini Fold, care poate fi introdusă și încărcată fără fir în interiorul sistemului – Lenovo Mod Pen, cu care utilizatorii pot lua notițe, adnota sau semna documente și suportul Lenovo Easel Stand pentru așezarea ușoară a laptopului pe birou.

Lenovo ThinkPad X1 Nano

Lenovo ThinkPad X1 Nano

Este cel mai ușor dispozitiv ThinkPad dezvoltat până acum1, cântărește doar 907 grame. Este primul ThinkPad Lenovo bazat pe platforma Intel Evo 2 și motorizat de procesoare Core din generația a 11-a. X1 Nano oferă viteză și inteligență, având în același timp o durată de viață remarcabilă a bateriei. Imaginile captivante sunt afișate pe un ecran 2K de 13 inci, cu margini înguste, cu un raport de aspect de 16:10. Patru difuzoare și patru microfoane îmbunătățesc funcționalitățile audio-vizuale ale dispozitivului, iar pentru o experiență de utilizare cu adevărat captivantă, X1 Nano este compatibil cu tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos. Noul laptop dispune de conexiune WiFi 65, și o funcție opțională 5G6 cu lățime de bandă mai mare.

Cântărind mai puțin de un kilogram, ThinkPad X1 Nano este cel mai ușor dispozitiv ThinkPad1 și integrează performanță superioară, ecran ce afișează culori vii, sunet captivant și funcții crescute de securitate într-un design ultra-ușor. Dotat cu procesoare Intel Core i7 de până la generația a 11-a cu placă grafică Intel Iris Xe, laptopul X1 Nano este echipat cu cele mai bune procesoare din lume pentru laptopuri subțiri3, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a crea conținut de până la 2,7 ori mai repede8, de a beneficia de productivitate cu peste 20% mai rapidă și de jocuri la viteze de două ori mai mari, alături de opțiunea de streaming.

X1 Nano poate fi preinstalat cu sistemul de operare Windows 10 Pro sau Ubuntu Linux și dispune de 5G opțional. ThinkPad X1 Nano urmează să fie disponibil în al patrulea trimestru din 2020. Prețurile vor începe de la 1.399 de dolari.