Mi-a scris cineva că are probleme cu actualizarea la Android 7.0 Nougat, așa că am dat o căutare și am găsit o grămadă de discuții pe tema asta. Utilizatorii Nexus 5X, Nexus 6 Nexus 6P au raportat o grămadă de probleme cu această actualizare.

LG Nexus 4 0024

Este adevărat că de la versiunea beta pînă la cea finală au fost rezolvate multe dintre problemele raportate de utilizatori, dar rămân și multe probleme.

În clipa asta se poate face actualizare la Android 7.0 Nougat pe terminalele: Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player și Pixel C. Dacă există variante pentru alte terminale, ele sigur nu sunt susținute oficial de Google, ci sunt făcute de dezvoltatorii pasionați, în timpul lor liber.

Ca înainte de orice actualizare importantă, este bine să ai back-up. Să salvezi contactele și să muți fotografiile pe un alt device. Sau în cloud, dacă crezi că e mai simplu.

ads

Utilizatorii Nexus 5X spun că telefonul se restartează continuu (boot loop) după instalarea Android 7.0. Cei de la Google au trimis un răspuns oficial că este o problemă hardware, nu software. Dacă aveți telefonul în garanție, puteți probabil să cereți înlocuirea, dar discuțiile vor fi multe. Dacă aveți 5X de mult și nu mai e în garanție, este problema voastră și va trebui să căutați opțiuni de rezolvare, nu tocmai ușoare.

O parte dintre utilizatori au raportat că telefoanele merg mai greu și bateria se termină mai rapid decât înainte. Aici pot fi mai mulți factori, inclusiv subiectivi. Poate oamenii vroiau o îmbunătățire masivă pe care nu au primit-o. Eu cred că mai mult ca sigur merge cel puțin la fel ca Android 6, dacă nu mai bine. Utilizatorii mai spun că nu merge partea de sunet sau speaker, probleme de conectare la WiFi sau Bluetooth.

Găsiți aici multe mesaje adunate de la utilizatori.