Black Friday la eMAG în 2020 va avea loc pe 13 noiembrie – anunț oficial. Este a zecea ediție Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului. Acum urmează desigur anunțurile rivalilor care vor face reduceri fie înainte, fie după, fie chiar pe 13. Cu adevărat Black Friday!

Interesul pentru cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului a crescut de la an la an. Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Anul trecut, 90% dintre români auziseră despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

Cel puțin la început, Black Friday a avut mare succes, oamenii fiind atrași de reducerile online. Apoi au început țepele. Fie au fost produse cu preț greșit, fie au fost produse stoc zero, fie au fost reduceri false, care făceau de fapt produsul mai scump. Consiliul Concurenței a confirmat că prețurile de Black Friday nu sunt reduse, ci sunt mărite artificial înainte de campanie.

Atenție mare la oferte țeapă de Black Friday. De cele mai multe ori, în perioada de Black Friday, fiind presați de timp, utilizatorii se concentrează în special pe identificarea ofertelor cu prețuri mici, neglijând detaliile importante din spatele acestora. Cum ar fi abonamentele necesare obținerii reducerii. Sau faptul că ratele aduc de fapt o dobândă mare.

Dar, printre picături, au mai fost și reduceri online reale de Black Friday. Mereu au fost produse vândute la preț bun. Eu mă uit la un nou scaun ergonomic sau scaun de gaming. Mai am și alte produse pe care le urmăresc. Dar știu ce prețuri sunt și atenție mare, la eMAG există comentarii ale cumpărătorilor care menționează și prețul la care au prins acel produs. Mare atenție la detaliile oferite.

Anul trecut, eMAG a organizat Black Friday pe 15 noiembrie. Sunt convins că anul acesta vor fi și mai multe reduceri și oferte la milioane de produse. Voi ce aștepați?