Apple a cumpărat Beats, firma aia a lui Dr. Dre care a fost controlată de HTC, dar care nu a adus niciun beneficiu concret taiwanezilor. Suma a fost fix de 3 miliarde de dolari, cum scriam la începutul lunii. Acum Apple crede că are un mare viitor atât în zona de accesorii inteligente, cât și în zona de muzică, unde își va consolida oferta iTunes. Vom vedea. Mi s-a părut însă de notat informația că Apple a plătit 2,5 miliarde de dolari pe gadgeturi, iar pentru partea de muzică au plătit doar 500 de milioane de dolari.

Beats-Apple

Simpatic logo-ul prezentat de Forbes.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Beats face într-adevăr căști foarte bune, precum și tehnologie audio pentru smartphone-uri. Totuși, această tehnologie nu a reușit să crească vânzările HTC – cei care cumpărau HTC au apreciat-o, dar ceilalți nu s-au grăbit să renunțe la terminalele lor pentru Beats. Orice telefon ai avea poți să cumperi doar căști Beats dacă ții neapărat. Acum se zice că Beats va face diverse “wearables”, poate lucrau la un ceas inteligent sau la ochelari și produsele vor fi combinate cu gadgeturile Apple. Sau tehnologiile dezvoltate vor fi folosite în produse Apple.

Vom vedea ce și cum, mai ales că oficialii Apple vorbesc deja despre cele mai importante lansări din istoria companiei…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!