Apple vrea să cumpere Beats pentru 3,2 miliarde de dolari. Dr. Dre ar intra în topul miliardarilor… Știți Beats, este firma aia care a fost făcută celebră de HTC, dar care nu a dat niciun rezultat real și  de care taiwanezii au scăpat rapid. Ei bine, dacă se adeveresc zvonurile, Apple plătește cel puțin triplu față de valoarea estimată anul trecut. HTC dăduse acum câțiva ani 300 de milioane de 50% din firmă. Ai zice că cine știe ce inovații au lansat 🙂

Beats

Sursa foto.

Pentru Apple ar fi una din cele mai mari achiziții din ultimii ani. Beats Music ar fi integrată în iTunes, plus accesorii premium pentru iPhone și alte beneficii de imagine.

Beats Music este genul de aplicație Zonga, cu un abonament lunar ai acces la biblioteca de melodii digitale.

Apple are destui bani, dar deocamdată nu a făcut achiziții majore, de miliarde de dolari, precum fac Google sau Facebook.

Se spunea zilele trecute că vor cumpăra de la Nike divizia de hardware pentru fitness, Fuelband și alte accesorii similare. Dar încă nu s-a confirmat nimic.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!