Dell a organizat ieri în România evenimentul anual Dell EMC Forum 2017, iar cu ocazia asta a transmis mai multe mesaje interesante pentru piața locală. Managerul companiei, Valentin Stănescu, a anunțat că vor fi angajați în următoarea perioadă peste 1.000 de specialiști IT – zice ZF.

Gigantul IT american Dell-EMC, format prin fuziunea celor două companii la sfârşitul anului trecut, are în plan să ajungă în următorii doi ani la o echipă de circa 1.000 de persoane în România, dublu faţă de numărul actual de angajaţi de pe plan local. În special vor căuta analişti financiari şi specialişti în securitate IT.

Evenimentul Dell EMC Forum a avut loc la Palatul Parlamentului și a reunit partenerii și clienții companiei. Ca de obicei, au fost atinse subiecte precum „noua revoluție digitală”, care acum vine la pachet cu automatizări și IoT. De asemenea, prezentări ale principalilor parteneri, precum Intel sau Microsoft, dar și prezentări ale specialiștilor companiei.

ads

Noutatea anului și direcția spre care merge industria de stocare este tehnologia Flash, care începe să fie tot mai căutată.