Unul dintre cele mai interesante proiecte de susținere a start-up-urilor locale, Innovation Labs, un proiect susținut de Orange, revine după succesul de anul trecut. A început campania de înscrieri, iar tinerii pasionați de tehnologie sunt invitați să participe la evenimentele desfășurate în Cluj și București.

Innovation Labs.2014_I

Citez din comunicat:

Tinerii cu idei revoluționare sau pur și simplu „outside the box“ sunt invitați să se înscrie în Innovation Labs, începând cu 21 februarie. Innovation Labs este un program care le va stimula creativitatea și va antrena spiritul antreprenorial al, poate, viitorilor mari nume în business-ul românesc. Competiția îi vizează pe toți tinerii pasionați de tehnologie, dar și pe cei cu idei noi în design, marketing, comunicare publică sau pe cei atrași de lucrul efervescent într-o echipă dinamică. Sunt așteptați atât cei care își doresc experiența construirii unui produs IT&C, cât și cei care au făcut deja primii pași antreprenoriali și sunt în căutare de parteneri sau sprijin.

ads

Innovation Labs va începe prin tradiționalele evenimente hackathon care vor avea loc simultan în București și Cluj, pe 7 martie. Timp de 24 de ore tinerii participanți vor lucra în echipă pentru a transforma o idee tehnică într-un prototip minimal, reușind în final să convingă publicul și juriul de potențialul său.

Înscrierile au loc până pe 5 martie prin formularul online de la innovationlabs.ro.

Innovation Labs, cel mai mare program de pre-accelerare din România, se află la a treia ediție și este organizat de Tech Lounge cu sprijinul Orange, Carrefour, Microsoft YouthSpark și Romanian-American Foundation.