Am aflat astăzi despre cea mai flexibilă oferă de comunicații mobile de pe piață: practic singurul abonament (momentan) fără perioadă contractuală fermă, fără taxe de reziliere și care costă doar 5 euro pe lună. 

 

oferrta pentru antreprenori de la Telekom Romania

Ofertă pentru antreprenori

Telekom Romania a reușit să atragă atenția cu noua ofertă pentru antreprenori și companii (Telekom Freedom). În prețul de numai 5 euro ai minute, SMS și date mobile 4G nelimitate, plus acces la serviciile de roaming (în limita a 1,3 GB pe lună). Pe scurt, se relansează competiția pe piața locală de telecom, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra întregii industrii.

Cred că am avea numai de câștigat dacă tot mai multe servicii s-ar remarca prin flexibilitate, preț bun, dar și calitate, lucru care va duce la dezvoltarea pieței. Este un sprijin binevenit pentru companiile foarte mici, mici și medii, pentru industriile creative, care pot astfel să controleze mult mai bine cheltuielile.

Oferta Telekom Romania pe segmentul business rezolvă astfel mai multe probleme pe care le avea comunitatea antreprenorilor din România, oferind acces la foarte multe beneficii, la un preț foarte bun. Telekom a găsit cea mai bună rețetă pentru a atrage clienți noi și mai ales nemulțumiții din alte rețele, fără să înceapă un nou război axat doar pe preț. Flexibilitatea este esențială pentru companii în ziua azi, mai ales posibilitatea de a suspenda un abonament sau de a-l reactiva rapid atunci când este nevoie.

Nefiind taxă de reziliere, puteți oricând închide un astfel de abonament. Dacă angajați oameni, puteți deschide oricând unul nou. Nu există la ora asta niciun serviciu cu abonament care să permită atâta flexibilitate. În niciun caz nu poți închide un abonament atât de ușor, la majoritatea furnizorilor este minim pe un an, iar dacă închizi mai devreme sunt taxe de reziliere.

În plus, la abonamentele Telekom nu ești condiționat de cumpărarea vreunui telefon, deci fără obligații. Dimpotrivă, oferă un sistem foarte prietenos pentru cei interesați să își ia telefoane de ultimă generație pentru care pot stabili singuri în câte rate le vor plăti, semnând un contract doar pentru asta.

La nivel de beneficii este, de asemenea, un abonament foarte bine dotat, există opțiuni de 5 euro pentru angajați și la alți furnizori, dar cu Internet extrem de limitat. Sau cu acoperire mai redusă. Probabil însă că vom vedea reacții, cât de curând.

Vouă cum vi se pare oferta nouă, merită banii pentru cei din companii?