Site-ul de tehnologie Playtech.ro, al amicului Vali Cămară s-a vândut azi către Cristian Burci, Adevărul/Prima TV, scrie Pagina de Media. Se spune că e doar tranzacția care deschide sezonul de transferuri 🙂 Știu că au muncit mult și că au o strategie de creștere în continuare, așa că multă baftă. Legat de cifre, am confirmarea oficială că tranzacția este ok, adică săriți peste zvonurile care estimează suma la “doar câteva zeci de mii de euro” .

playtech.ro

&nbsp
În urma tranzacției, Vali Cămară și Luminița Nițoiu vor rămâne acționari minoritari, dar se vor ocupa de creșterea și dezvoltarea proiectului în continuare. Un model clasic, dar care în ultmii ani a cam fost “evitat” din goana unora după profit rapid și a altora după creșteri rapide în Trafic.ro.

De notat că Adevărul lui Cristian Burci are o secțiune tech destul de puternică, lucru care a deschis o serie de noi bârfe. Nu, cred că vor fi produse complementare, care se vor susține reciproc.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected].com
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!