Vreți RCS RDS pentru că are roaming? Uitați de oferta asta! Vă dau trei motive pentru care nu aveți ce căuta la RCS RDS (fără să numărăm motivele că n-au semnal și nu merge netul așa cum trebuie).

UPDATE: aveți grijă la serviciul RCS RDS de roaming ->>

Roaming RCS RDS Vodafone
Roaming RCS RDS Vodafone

Revenit din vacanță, m-am dus la casierie ca omul să achit o factură restantă. După cum am spus, când scriu despre RCS RDS o fac în cunoștință de cauză, sunt client de peste 13 ani. Acolo, coadă de lume – puhoi. Mulți oameni neinformați continuă să facă buluc pentru oferta aia cu 5 euro sau abonamentul de 2 euro, care par foarte avantajoase. E normal. Și campania aia SF pare interesantă, oamenii nu știu, se înghesuie. Așa fac mereu, minunea vine pe urmă.

Am fost primul care am scris despre roamingul Vodafone, apoi am preluat anunțul: va exista roaming de date din iunie. Apoi iunie a devenit iulie, iar iulie a devenit sfârșitul lunii iulie. Apoi, am scris zilele trecute că merge și roamingul de date…. Vai, ce păcăleală!

Roamingul RCS e țeapă!

Motivul unu: acest roaming este limitat la GPRS/2G/3G și include doar 100MB. Cum adică? Ei da, nu ai datele din abonament (Nelimitat la 5 euro sau 3GB la 2 euro). Pe rețeaua RCS nu poți face atâta pentru că merge cu 3MBps – cea mai proastă viteză dintre operatorii locali. Pe roaming, nici atât.

Motivul doi: serviciile de roaming gratuite VOR COSTA BANI. Ați auzit bine, vor costa bani din octombrie. După ce au făcut atâta reclamă că e gratis, că ei oferă TOTUL, că fac, că dreg, de fapt serviciul va costa bani 😀

Motivul trei: mai jos sunt mai multe declarații care aparțin utilizatorilor țepuiți. Dacă nici astea nu vă conving….

 

Cristi spune:

Cred ca mi-am luat o tepa de toata frumusetea cu digi net mobilul care ar trebui sa mearga cu viteza pana la 14,4 Mbps dar de fapt merge cu 22KBs adica 0,17 Mbps. Am descarcat 25 MB in aproape jumatate de ora. Semnalul de date se pierde cand nu te astepti. Dupa 2 zile de la abonare cred ca sunt de rahat si am facut abonament degeaba.

Claus povestește:

Astazi intre orele 9-14 nu am putut fi apelat pe RDS DigiMobil desi telefonul arata 3 linii semnal(din 5). Am descoperit deoarece o persoana a ajuns sa ma caute disperat la birou pentru ca imi intra tot timpul mesageria la numarul de RDS si nu ma putea contacta. Era sa mor nu alta deoarece era un telefon destul de important si urgent. Culmea telefonul meu era cu semnal iar cand ma sunam de pe un alt numar de orange sau vodafone , imi intra direct mesageria. Si mai culmea puteam suna de pe el (dar evident nu puteam primi apeluri ca intra mesagerie)

Apropo de prețurile mici, iată cât vine factura:

Mare teapa la digi mobil spune nelimitat in romania fixe principale UE si mobile UE principale va spun ca dupa o luna cu ei am de platit 368,76 ron

Tedy ne relatează:

o mare minciuna din partea rcs-rds. Minutele incluse sau minutele nelimitate in principalele retele internationale fixe sau mobile nu pot fi consumate pentru apelarea numerelor portate din aceste retele in alte retele de telefonie fixa sau mobila care nu sunt considerate de catre RCS & RDS in categoria retelelor principale, tarifele acestor apeluri putand varia pentru fiecare operator in parte, in functie de acordurile de interconectare incheiate de catre RCS & RDS pentru terminarea apelurilor in retelele operatorilor respectivi. )) asa ca mare atentie la nenorocitii astia de la digi.

O discuție similară și aici.