Xiaomi, care a ajuns în câțiva ani din start-up în al treilea mare producător de smartphone-uri din lume, intră pe nișa televizoarelor cu o serie de produse interesante. Xiaomi Mi TV 2 pornește de la 320 de dolari pentru diagonala de 40 de inch, ecranul este Sharp, de calitate foarte bună, Android TV și o serie de componente bune. Arată de asemenea excepțional. Îi văd venind în Europa destul de rapid.

xiaomi tv
Este un televizor care suportă o grămadă de formate multimedia, inclusiv cele pentru jocuri video. Televizoarele de 40 de inch care costă astăzi 320 de dolari (1.299 lei) sunt vechi sau au funcții de bază, iar aici vorbim de un Smart TV ultra-modern.

Procesorul este Cortex-A9, quad-core la 1,1 GHz, este compatibil cu Google Play și se pot juca cele mai noi jocuri video pe Android. Acceleratorul grafic este Mali450-MP4.

Via: BI.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!