Acer a scos și un smartphone Predator 6 în seria dedicată pasionaților de jocuri din care eu v-am prezetat tableta Predator 8 și un laptop de gaming. Compania încearcă acum o relansare folosind o strategie axată pe gaming care a fost dezvoltată de rivalul taiwanez Asus, dar da, brandul Predator exista de mult (fără a fi cunoscut mass-market).

Acer Predator smartphone
Acer Predator smartphone

Acer Predator

Pentru produsele Predator Acer folosește un design dinamic, culorile roșu/negru, dar și alte elemente specifice. De exemplu, carcasa pare să fie metalică pe spate. De asemenea, partea de hardware este pusă în prim-plan, cu un procesor cu 10 nuclee (deca-core), 4GB de RAM, dar și alte specificiații similare.

Procesorul are două nuclee Cortex A72 la 2.5 Ghz, plus două seturi quad-core, nuclee A53 la 1.4GHz. Se va descurca foarte bine în orice aplicație care solicită resurse. În testele de performanță este singurul procesor care depășește Exynos 7420 al Samsung și este mult peste Snapdragon 810. Cu sigurață memoria RAM va fi utilă la jocuri.

Bateria integrată este de 4.000 mAh, deci nu vă așteptați la un telefon subțirel și ușor. Pe lateralele ecranului sunt și cele patru boxe dispuse în colțuri pentu a reda atmosfera din jocuri (Predator Quadio).

ads

Dotările astea vor crește însă probabil prețul telefonului, nu am acum oficial un preț pentru Acer Predator 6. Tableta de gaming este relativ ieftină, 300 de dolari, dar ea are dotări mai slabe.

Ecranul de 6 inchi este relativ mare și nu va fi tocmai un device comod de cărat peste tot. Totuși, nu pot spune că nu l-aș testa, măcar să văd dacă experiența este una pe măsura așteptărilor 🙂