Asus Zenfone 7 va avea o ediție 5G, iar modem-ul de ultimă generație va ridica un pic prețul, spun cele mai recente zvonuri. Terminalul va avea dotări bune, ca de obicei, iar camera foto rămâne o prioritate.
Update 3: Zenfone 7 Pro va avea un preț extrem de bun.
Update 2: GSMArena crede că va fi lansat în iulie 2020.
Update: nimic nou despre ZenFone 7, dar am citit un comentariu care spune că e ciudată amânarea după succesul Zenfone 6.


Sursa: Targetyoutube

Ce știm despre ZenFonfe 7 Pro

Se pare că Zenfone 7 va veni cu Snapdragon 865, iar Zenfone 7 Pro va veni cu Snapdraogn 865+. Primul are un preț de la 499 euro, iar al doilea va fi cu siguranță mai scump. Lansarea este pe 26 august.

Anul trecut, lansarea Zenfone 6 a fost în luna mai, iar eu mă aștept ca următorul său flagship să fie gata tot în primăvară, poate un pic mai devreme. Asus a avut mare succes cu Zenfone 6, eu l-am folosit anul trecut pe post de terminal principal și s-a descurcat foarte bine. Dacă detaliile tehnice sunt la fel de bune și la următorul model, cred că o să-l folosesc și pe el.

Oficialii Asus au spus la o conferință a investitorilor din Taipei că următoarea generație de Zenfone va include tehnologie 5G și acest lucru va duce la scumpirea modelului. Asus Zenfone 6 a ținut pasul cu modelul de top anterior, Zenfone 5z, care a fost de asemenea bine primit. O scumpire de 50-100 de euro nu va fi foarte importantă, dar sper să lanseze și variantă 4G, nu doar pe cea scumpă.

Zenfone ar putea deveni tot mai important după ce Huawei a pierdut suportul Google și achiziția unui telefon fără servicii sau cu modificări care te pun în pericol nu se justifică deloc. Oamenii vor căuta tot mai mult alternative la Huawei și acesta este un lucru pozitiv.

Conform unor surse, Asus Zenfone 7 va avea un display Sper AMOLED de 6.5 inch, procesorul de top Qualcomm Snapdragon 865, 8GB de RAM și 256 GB de stocare internă și o baterie similară cu Rog Phone 2, de 6.000 mAh. Ceea ce ar face acest model foarte atractiv.

Camera foto ar avea un senzor principal de 64 de megapixeli, față de 48 mpx anul anterior. La camera ultra-wide se adaugă anul ăsta cel puțin o cameră de zoom, dacă nu două. Prețul estimat la ora actuală este 485 dolari.

Se spune că vor păstra și ideea unei ediții Ultimate , ca la Rog Phone 2, aceasta va avea 12 GB de RAM și 512GB de stocare internă, probabil un preț mai mare. Circulă a asemenea zvonul că ar putea avea acel senzor de 108 megapixeli care să fie motorul vânzărilor. Oricum, este de urmărit. Cum aflu ceva despre ZenFone 7 am să actualizez aici.