Apar noi elemente de design Samsung Galaxy S9, iar telefonul arată spectaculos. Evident sunt niște proiecții de marketing, dar este la fel de adevărat că nu poate fi bănuit a fi un telefon slab sau urât. Omul a fost Note 8 pentru a realiza această imagine, se vede short-cut-ul pentru aplicațiile S-Pen dacă nu mă înșel.

design render samsung galaxy s9

Sursa: Benjamin Geskin

De citit:
– despre Samsung Galaxy S9;
procesorul Galaxy S9;
detalii dezvăluite;

ads

Click pe poze pentru a le vedea mai mari. Încă o imagine este disponibilă aici.

Trebuie să recunosc că imaginile arată spectaculos. Cel mai recent zvon spune că Samsung Galaxy S9 și LG G7 vor fi lansate ambele în ianuarie. Nu este clar dacă vor fi prezentate la CES 2018 Las Vegas, dar este foarte plauzibil să fie așa. Sau poate acolo sunt văzute doar de câțiva apropiați ai Samsung, iar apoi vor fi prezentate public în februarie. Sunt doar zvonuri și discuții, nimic oficial.

Știm sigur că Samsung va lansa atât S9, cât și o variantă S9+. Se discută și despre un Samsung Galaxy S9 Mini, dar ar fi o noutate, de la S5 nu au mai existat modele Mini. De asemenea, știm că telefonul Samsung ar putea anul viitor să aibă versiunea Plus mai bine dotată. Este tot un zvon, dar se spune că Samsung va folosi o tactică Apple, pentru ca S9 să fie ieftin, iar S9 mai scump, dar mai bine dotat. Nu știm încă ce elemente va avea în plus modelul… Plus.

Modelele Samsung au nume de cod SM-G960 și SM-G965, iar ecranele par să fie tot de 5.8 și 6.2 inch, dacă apare altceva, vă anunț. Vor avea procesor de top, respectiv Qualcomm Snapdragon 845 care va fi lansat tot prin ianuarie, iar la Samsung varianta echivalentă va fi Exynos 9810. Se pare că Samsung va avea iar exclusivitate la procesor, deci orice lansare LG G7 va fi cu Snapdragon 835, pentru că nu există alt rival disponibil pe piață.