După cum știți, cam toate detaliile Samsung Galaxy S9 și S9+ au fost deja dezvăluite prin diverse surse. Duminică, pe 25 februarie, de le 19-00, urmărim pe blog lansarea oficială a noului telefon. Am primit azi și husele Samsung Galaxy S9 originale, făcute de sud-coreeni, de la MobileDirect.ro. Ele confirmă dacă mai era nevoie că astea sunt modelele.

După cum se vede din imagini, chiar vorbim despre două variante diferite, Galaxy S9 cu o cameră foto simplă și Galaxy S9+ cu o cameră foto duală pe spate. Senzorul de amprentă este mutat sub camere, pe mijlocul telefonului, așa cum au spus toți utilizatorii că ar trebui să fie. Blițul este mutat acum unde era anul trecut senzorul de amprentă, în lateral față de cameră. Modelul S9 este mai compact, iar S9+ are ecranul un pic mai mare.

În rest, bănuiesc că toată lumea știe detaliile. Cele mai recente știri vorbeau despre imaginile Galaxy S9 și S9+ care erau ascunse într-o aplicație Samsung disponibilă în Google Play. Aplicația poate fi descărcată de oricine, dar nu oferă prea multe detalii. În schimb, un pasionat de pe XDA-Developers a decompilat aplicația și a descoperit că Samsung va prezenta S9 în Realitate Virtuală celor care au parola de acces. Iar imaginile sunt cele binecunoscute, cu Galaxy S9 în patru variante de culoare. Imaginile sunt similare cu cele publicate deja care prezintă design-ul S9, destul de similar cu modelele anterioare. Din cauza asta vor aborda și noi game de culoare.

Astfel, datorită acestor huse Samsung Galaxy S9 oficiale, precum și datorită imaginilor din aplicația oficială ne dăm seama că nu mai sunt acum alte secrete. Se cam știe tot despre telefonul Samsung. Performanța este dată de procesorul Exynos 9810, aici mai rămând ceva detalii de clarificat. Galaxy S9 va avea 4GB de RAM, iar S9 Plus are 6GB de RAM, stocarea de bază e 64GB, probabil au și variante cu stocare extinsă. Ecranele sunt de 5.8 inch și 6.2 inch. Telefoanele arată ca anul trecut și în afară de spatele diferit se vor deosebi puțin de fostele variante.

Mai multe detalii despre telefon sunt aici.