Astăzi au apărut câteva informații suplimentare privind versiunile Samsung Galaxy S9, mai exact despre culorile în care va fi lansat și detalii suplimentare, toate pe surse, evident. Găsiți toate informațiile pe care le avem adunate despre S9.

Culorile Samsung Galaxy S9

Se pare că versiunile Samsung Galaxy S9 și S9+ vor veni cu noi culori, disponibile pentru fanii brandului. La ora actuală, pe surse, se anticipează lansarea unor modele mov deschis (purple), pe lângă negru, albastru și gold. Nu văd de ce nu ar avea și gri/argintiu care a mai fost lansat cu alte modele, dar deocamdată doar cele patru sunt citate. Evident, pe piață vor fi în principal versiunile pe negru, cele mai populare și la ora actuală. Dar pe urmă vor apărea și variantele colorate. De exemplu, în cazul S8, versiunea pe roșu (Burgundy) a fost lansată câteva luni după ce telefonul era deja pe piață.

Cei de la Sammobile spun că nu sunt nici ei 100% siguri de acest zvon, așa că pînă la noi informații, rămâne doar un zvon. Mai merită spus că zilele astea a apărut și informația că Samsung Galaxy S9 cu Android 8.0 Oreo este în teste. Primele prototipuri vor fi prezentate presei la Consumer Electronics Show (CES) 2018. Evident, povestim pe blog după anul nou despre asta. Se pare că au optat deocamdată pentru Android 8.0 și nu versiunea cea mai nouă 8.1. Probabil interfața Samsung nu merge foarte bine pe ultima versiune. Oricum, ei lasă mereu loc de actualizări, dar care vin din ce în ce mai târziu.

De exemplu, la Samsung Galaxy S8 încă se mai testează Android 8.0 Oreo deși se discută despre el din august.

Noi tehnologii Samsung

Se pare că mult discutatul senzor de amprentă sub sticlă mai are de așteptat. Nu cred că va fi gata nici la lansarea Samsung Galaxy S9. Pînă atunci compania sud-coreeană a realizat un nou patent care parte foarte interesant. În loc să scaneze amprenta sau fața utilizatorului, telefoanele Samsung vor putea pe viitor să scaneze palma. Aici iarăși este o discuție, fiecare are linii unice în palmă, iar eu aș prefera ca scannerul să fie pe terminal, să citească atunci când pun mâna, nu să țin palma la distanță cum arată în acest proiect.

Practic patentul arată similar cu recunoașterea facială, doar că în loc să ții telefonul spre față, îl îndrepți spre palmă. Ceea ce este un pic incomod și greu de utilizat, părerea mea. Evident, trebuie să aibă și tehnologia 3D, altfel protecția va fi iar spartă de oricine are o poză realizată după palmă. Oricum, e bine că Samsung continuă să dezvolte tehnologii noi, dar e păcat dacă se va renunța la amprentă, cum a făcut Apple la iPhone X.

Sursa foto: Galaxy Club.
Via: Sammobile, Engadget